Cine n-are Monika, să-şi cumpere!

Pe Monika am cunoscut-o acum mai bine de trei ani, la o ediție Art Boutique. Ne-am ”lipit” imediat, era foarte deschisă, a avut răbdare să îi învețe pe copii să facă lucrușoare din hîrtie chiar dacă ea era acolo pentru a-și prezenta produsele și nu ca trainer, ne-am mai întîlnit la o altă ediție a evenimentului amintit, aici chiar iniția copiii în tehnica origami. N-a zis nu, indiferent de ce am rugat-o să îmi facă și de piticii pe care îi aveam: brățară ca pentru mine, set Hello Kitty, cercei-fluturași din sîrmă
De ceva vreme, Monika face și săpun natural, iar am profitat de bunătatea ei și am vrut săpun cu lavandă, personalizat cu flori uscate din tufa mea din grădină, mi-a făcut și din ăsta, m-am bucurat de el și eu și prietenele mele cărora l-am oferit în dar. E minunat, îi rămăsesem datoare cu feed-back, o fac acum, cînd îl folosesc la duș mă simt super răsfățată și învăluită într-o peliculă catifelată cu miros de levănțică. Mă simt ca bărbatul care iubește două femei la fel de mult, așa și eu, cu săpunurile Monikăi (le găsiți aici) și săpunurile Loredanei - Luthelo.
Dacă vreți să le încercați și voi, o puteți face începînd de mîine, la librăria Habitus din Piața Mică. Pînă duminică aveți parte aici de Festivalul Creative Buzz, sigur veți descoperi aici cîte și mai cîte minunății!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena