5, Doamne și toți 5!

Vă mai citam pe aici diverse articole sau quizz-uri de pe site-ul de mai sus. Trebuie așadar să vă anunț că astăzi am primit de la ei... mesajul către abonat fidel, ca să știu și eu că am îndeplinit 5 ani de cînd întîiași dată pentru prima oară m-am anturat pe site-ul respectiv atît de temeinic încît am reușit să mă și abonez. Cum am îndeplinit deja 5 ani mă întreb care o fi fost sentința inițială, mai am mult de ispășit? Și dacă tot zic ei că sînt un abonat fidel, nu puteau să știe pînă acum genul subsemnatei, să nu mai pună cu opțiuni? (îmi dau seama că e un mesaj generat automat dar totuuuși) Măcar din prietenia aia păstrată vie de-a lungul timpului... :))

Între timp am dat click acolo pentru a vedea felicitarea trimisă de echipa... și sînt în mare ceață privind intențiile lor:
Păi ziceți și voi... eu ce să pricep de aici... că lugulugu, am îndeplinit niște ani și e timpul să plec la vînătoare, eventual silinică, poate mai îndeplinesc și alții? :))

Comentarii

  1. fain outfit, vânatoareo!
    [bănuiesc că cizmele sunt un must have, mai ales ţinând cont de culoare]

    cred ca au greşit, totuşi, adrisanta, felicitarea e parte din crush course destinat secţiunii 'mă pot iubi şi singură, cu tine'

    RăspundețiȘtergere
  2. Păcat că le trece sezonul, ar fi meritat o căutare de cizmulițe verzi, cu pinteni... :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena