2012


Se poartă la sfîrşit, început, sfîrşit de început de an să stai să analizezi ce ai făcut în anul care s-a încheiat, ce n-ai făcut, ce vrei să faci, etc. Mie mi-a fost cam lene să fac treaba asta aşa că am apelat la ajutoare, respectiv o aplicaţie de pe site-ul de socializare care îmi mănîncă foarte mult din viaţă (din vina mea, fireşte!).
Vedeţi mai sus cîteva dintre cugetările/interogaţiile şi senzaţiile mele de anul trecut, probabil că nu au relevanţă pentru altcineva în afara subsemnatei dar pot ţine loc de rezumat (apar cumva agramate, aplicaţia respectivă are probleme cu diacriticele).
Ca să vin şi cu ceva contribuţie proprie vă pot spune că anul 2012 am trăit mai puţin intens, am făcut mai puţin sport, am fost mai puţin stresată decît în 2011. Vreau să schimb ceva în 2013? Da, partea cu sportul!
Probabil am mari şanse să fie aşa pentru că am trecut în noul an pe schiuri, în vîrful pîrtiei de la Arena Platoş. Experienţă tare faină, din locul unde m-am oprit puteam vedea atît artificiile care se aprindeau din vreo patru locuri din jurul meu cît şi luminile Sibiului (credit lui Doru pentru comparaţia lor cu o vatră cu cărbuni încinşi, exact aşa arătau) şi mici-mici artificiile de deasupra lui. Pentru că Pixie stătea acasă la momentul ăla iar aparatul foto al mamei mele era îngheţat şi o luase razna, imaginile astea frumoase îmi rămîn doar mie (şi celor  care s-au mai nimerit acolo). 
În rest, îmi propun să fiu în continuare vie, să fim sănătoşi eu şi copiii mei! Cam atît! 

Comentarii

  1. Îţi doresc să ţi se întâmple tot ce îţi doreşti :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc mult! Şi ţie la fel! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. pai ti s-a cam dat un semn, cand ai vrut sa fii un pic mai sportiva pe jgheaburi anul trecut ;)

    run, Lola, run!
    ps: un amic caruia ii placea sa faca poze la curse, cand si-a uitat odata camera acasa si-a dat seama ca daca sta sa faca poze, pierde ce-i mai frumos din lucrul pentru care s-a dus, privitul cursei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Miju, de acord că mi s-a dat un semn dar pot să fac şi sporturi mai puţin acrobatice. :)
    Iar la p.s. ai perfectă dreptate! Şi eu m-am bucurat mai mult că pot să privesc în loc să stau să caut cadrul potrivit!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena