Frici materne

Știți povestea lui Creangă cu drobul de sare? Imposibil să n-o știți! Ei bine, atunci cînd am citit-o, în școala generală, mi se părea o chestie super utopică și oarecum hazlie că tanti aia plîngea de mama focului pentru un scenariu cu pisica ce se urcă pe sobă și dărîmă drobul de sare în capul copilului (dacă îmi aduc eu bine aminte). 
Na, nu știu dacă toate mamele sînt la fel dar eu plîng cu pauze și sînt crizată de azi-noapte cînd am visat că i s-a întîmplat ceva rău lui Arin! Și nu reușesc să ies nicicum din bucla asta! Către mamele care mă citesc, așa-i că n-am înebunit?

Comentarii

  1. Asa-i! Nu se va întâmpla nimic rău, stai liniștită! Toate avem vise nebune şi frici de tot felul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma recunosc si sotul meu este si mai si! este super normal sa ne ingrijoram imaginandu-ne tot felul de scenarii inspaimantatoare! it is called parental love!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioana, Lilișor, mulțumesc pentru sprijin! Habar n-am dacă vor înceta vreodată fricile astea! Probabil că nu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Opinie de pe partea cealalta a baricadei: am 30 de ani si mama inca isi face griji daca stie ca nu sunt acasa pana pe la 11-12 seara sau daca nu vorbeste cu mine macar o data pe saptamana. O consider pe mama normala, asa ca esti si tu normala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristi, mulțumesc că zici că sînt normală! Mă sperie puțin că poate voi ajunge să îmi terorizez și picii (viitori adulți) cu spaimele mele!

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Nu, nu esti normala! Esti mama de flacai! :P Si asta te face sa te comporti bizar... De aproape 9 ani orbecai pe aceeasi strada... Si imi dau seama si eu ce bizara sunt! Si parca odata cu trecerea timpului bizareriile se augmenteaza (moama ce cuvant... ti-am scpus eu ca suntem bizare)!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena