Povestiri din criptă

Se mai plîngea Honey de încăperea cu - 4 grade la umbră iarna, adică de sufrageria mea! Dar acum, lucrurile au luat-o razna de tot în demisol. Astă-vară mi-era numai bine aici, mă ascundeam de caniculă, rar cînd puteam sta în bluză cu mînecă scurtă.
Acum, cică m-am dotat cu termostat pentru proaspăt achiziționata centrală. Încă nu știu să îl programez, Cipi l-a montat marți dar nu are carte tehnică, va trebui să mă întorc de unde l-am cumpărat să văd ce și cum. Deocamdată funcționează pe post de termometru de cameră portabil. Acum e termometru de bucătărie. De dimineață arăta 18.1 grade, ieri dimineață erau 16.4, că uitasem geamul deschis, seara ajunsese la 18.6. Mă încăpățînez să nu pornesc încă centrala nu de alta dar dacă afară sînt 30 de grade ziua parcă e cumva ciudat ca la mine în casă să ard gazul...
Stau cu tricou și cu două rînduri de bluze cu mînecă lungă pe mine. Mă consolez cu ideea că frigul conservă! Voi arăta atît de tinerică...

Comentarii

  1. Eu mi-am tras sot inginer si mi-a programat centrala sa porneasca singura cand am sub 22 de grade in casa. Partea buna e ca odata ce se fac 22, centrala se opreste singura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihi, bravo ție! Eu sînt convinsă că nu e atît de greu de programat, am mai avut la un loc de muncă termostat din ăsta șmecher cu zile și ore. Dar încă mi se pare devreme să îi dau drumul, la cît de cald e afară. Plus că la nivelul la care stau copiii e mai bine. Nici nu știu ce încăpere să iau etalon. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena