Maria Cojocaru la Vocea României

Datorită Mariei am văzut și eu astăzi vreo douăzeci de minute din emisiunea mai sus menționată. Pentru ea, normal! Întîiaș dată pentru prima oară! Am văzut că a pus pe fațăcarte că va fi la tv, la 20:15, și era o poză cu un juriu și mai multe comentarii dedesubt, niciunul care să mă lămurească despre ce emisiune și ce post de televiziune este vorba.
Noroc că am vorbit la telefon cu o prietenă bună, ea mi-a zis că se uită la Vocea României, eu m-am gîndit să o întreb unde e un juriu unde să fie și Smiley, că pe el îl recunoscusem în poza de pe fb, că era mică... Na, am aflat de la ea că da, aia e emisiunea în care va cînta Maria, mi-a spus și postul de televiziune, urc la tv... țeapă! Copiii se uitau la desene, nu găsim telecomanda și fără aia nu putem porni televizorul din camera lui Radu. Li se termină desenele, eu disperată îl întreb pe Radu pe care canal e ProTv-ul... pe 72!!! Ce puii mei face acolo nu știu, că pe primele canale am doar ce ne interesează, adică desenele animate și posturi gen Discovery, National Geo Wild, Animal Planet! Și am început să butonăm de pe televizor pînă am ajuns la 72, numai bine să vedem cum se descalță Brenciu că o vrea pe Maria! A luat ceva pînă am înțeles cîte ceva din ce se întîmplă, îmi pare tare rău că nu am văzut-o/auzit-o cîntînd, înțeleg oricum din cum se băteau oamenii ăia pentru ea că a făcut o treabă tare bună, la fel ca de obicei!
Acum va fi musai să mă uit la telvizor marțea, să văd ce se mai întîmplă! Pînă atunci, poate ajung vineri, în Vintage la concertul Renegades (trupa cu care cîntă).
Să îi ținem pumnii! Bravo, Maria! (fotografia este de astă-vară, dintr-un concert în Piața Huet, știu că nu i se vede bine fața, dar mi se pare că am surprins bine ceva din energia pe care o are pe scenă)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena