Bîrfe

Umblă vorba prin oraș cum că:
1. unele școli nu mai au dreptul să aibă program prelungit. Copiii ai căror părinți nu au cum să îi supravegheze după-amiezele sînt îndreptați spre alternative private de after-school. Bîrfa ar fi că e o dedicație specială pentru soția tătucului Sibiului care ar avea o asemenea locație.
2. toată nebunia cu sensul unic de pe Șaguna, zice-se pentru fluidizarea traficului, parcări noi pentru Prefectură, bla, bla, ar fi de fapt o altă dedicație specială pentru un nene benzinar care vrea să adauge locațiilor sale hoteliere încă una, pe strada menționată, unde a cumpărat mai multe clădiri vechi și va avea nevoie de spații de parcare. Nu m-ar mira ca și clădirile respective să nu mai fie brusc de interes patrimonial și să ajungă una cu pămîntul.
Felicitări susținătorilor! Vor avea Sibiul pe care și-l doresc!

Comentarii

  1. Defect de jurnalist... pînă n-am confirmarea din mai multe surse sigure nu le dau de știre! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm... prima mi se pare ca de chiar e cam barfa, cu toate ca nu iese fum fara foc. Argumentele mele: nu doar unele scoli nu mai aveau voie, ci toate din sibiu. si de aici al doilea argument: cat ditai after school-ul sa aiba aleasa alesului ca sa poata cuprinde tot necesarul de copii ramasi fara program dupa scoala?
    despre a doua - nu e exclus, avand in vedere gradul avansat de neingrijire al unor cladiri din zona respectiva. adica, taman langa stimabila Prefectura sa se termine turbinca cu bani destinati renovarilor si reabilitarilor cladirilor de patrimoniu? zic si eu... probabil ca aveau in vedere treaba cu parcarile si si-au zus sa astepte sa se termine lucrarile de asfaltat si sa renoveze 'dupa' ca sa nu murdareasca renvoarea proaspata. si cum planul cu parcarea depindea de planul cu centura si ui asa si iar asa... parca suna a tzurca...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am zis unele pentru că învățătoarea lui Arin încă face program prelungit, așa că am zis să nu generalizez. Ce auzisem eu era că hop, Sibiul e mai cu moț și nu mai dă voie la asta. Și nu e musai să aibă doar ea after-school, că doar și domnul sau doamna trebuie să trăiască...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena