Știați că... ?

- în cartierul Ștrand, pe o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați există cel puțin 6 farmacii? Eu atîtea am văzut ieri, poate mai sînt și altele, în 5 dintre ele am intrat;
- chestia cu diminutivele poate e un jargon al meseriei, farmacista din locația nr. 3 vizitată mi-a spus că acolo nu au medicamentul respectiv dar, la sediul de pe str. Semaforului, au două CUTIUȚE! Oare le inspir eu ceva, că ar trebui să mă trateze cu blîndețe și ca pe un copil?
- nu ar strica o prospectare a pieței atunci cînd aveți nevoie de un medicament. La farmacia nr. 1 apărea o cutie pe stoc pe care nu au găsit-o nicicum și eu n-am mai avut răbdare să scotocească peste tot, că mi se topea înghețata în mașină. Tanti a apucat să îmi spună prețul: 15,60 lei. În final, trecînd pe lîngă farmacia nr. 5, am mers direct la nr. 6, Farmasib, aveau ce căutam, a costat 7,90 lei, adică foarte puțin peste jumătate din prețul din cealaltă parte. Cam mare diferența, nu credeți?
- tanti farmacista care mi-a vîndut medicamentul a fost super drăguță și mi-a explicat tot soiul de efecte secundare, fiind speriată că eu eram la volan sub influența cocktail-ului de medicamente prescris. Nu cred că a ajutat că i-am spus că sînt cheaună și că am dormit 11 ore... Promit să merg cu autobuzul pînă trece efectul zen! Și să reflectez serios dacă e cazul să merg mîine pe bicicletă la Masa Critică!

Comentarii

  1. Se pare ca Strandul e un cartier cu oameni mai bolnavi! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau chiriile pentru spațiile comerciale sînt mai mici... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. farmaciile merg bine in Ro.
    Si nu numai, e industria cea mai profitabila din lume dupa cea de...armament.

    Partea buna este ca ai gasit MULT mai ieftin!! deci a meritat cautatul.

    RăspundețiȘtergere
  4. arakelian, cred că ai mare dreptate cu industria farmaceutică. Mai ales cu toate bolile astea "la modă", sîntem programați să consumăm cît mai multe medicamente. Da, partea bună este că am găsit mult mai ieftin, acum voi încerca prima dată la farmacia respectivă dacă voi mai avea nevoie de ceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena