Știri cu două roți - pe scurt!

Dacă mă întorc la timp de la Cluj (greu de crezut, totuși), vreau să merg la chestia de mai sus, să văd minunea de biciclete închiriabile, să le și încerc, le-am văzut în rastel, în București și în pozele de la SkirtBike Timișoara!
Tot mîine, la orele 18:00, în Piața Mică, începem să ne adunăm pentru Masa Critică (știți voi, plimbarea aia prin oraș, cu mulți oameni, în ultima vineri a fiecărei luni, să nu uite șoferii că existăm!), la 18:30 e plecarea pe un traseu pe care îl vom stabili de comun acord. Eu parcă aș propune să repetăm traseul lunii iunie a anului trecut, că a fost drăguț să urcăm pe sub Podul Minciunilor și pe sub fustițele fetelor ce defilau pe pasarela Feeric Show!
Duminică, Clubul Bicicliștilor propune o excursie la Ocna, la Ștrand. Mai sînt de definitivat detalii privind traseul (șosea sau off-road), întîlnirea era la Sala Transilvania, la orele 9:30.
În 3 iulie, la orele 20:15, e Prezentarea echipelor din Turul Ciclist al Sibiului, în Piața Mare. Se pare că vom face și noi ceva tură înainte de asta.
Aveți de ales cîte dintre sugestiile mele vă atrag și le puteți strecura în program!

Comentarii

  1. Draga mea, eu nu am bicicleta dar as vrea sa ma plimb cu voi. Ma luati?
    Pot sa inchiriez o bicicleta din Piata Mica?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Ale! Și poți închiria și aici: http://www.turnulsfatului.ro/15722/sibiul-raiul-bicicletelor.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena