Sfaturi practice

Dacă decideți că udatul în seră la 11 noaptea, la lumina frontalei, este ceva foarte bun de făcut trebuie să vă sugerez anumite aspecte:
1. stropii de apă în raza de lumină a frontalei sînt ceva minunat de văzut, oarecum similari bulelor de apă făcute noaptea în mare, cînd înoți la lumina lunii;
2. în continuare există o pereche de mîini lipsă. Cu o mînă pe capătul furtunului și alta gestionînd jetul secundar din tăietura principală (asta pentru a nu strica freza deabia ieșită din mîinile Laviniei, cursanta mea preferată de la Reflexo-Vital), să mă mai gîndesc că aș fi putut face fotografii cu stropii în noapte e degeaba!
3. euforia faptului că țînțarii dorm se termină brusc în momentul în care iei contact direct cu o insectă nocturnă mare și amorezată de beculețul de pe capul tău, pe care decide să îl asalteze în picaj, moment numai bun de abandonat furtunul și părăsit terenul în fugă.
(Ilustrație foto ca să vedeți pentru ce mă agit.)

Comentarii

  1. Foarte frumos. :)

    Am vizitat cu placere blogul, Orin. Nu o fac eu prea des, dar cand o fac, este o reala bucurie. Iti doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. La fel se întîmplă și în cazul meu! Adică atunci cînd trec pe la tine, îmi place de fiecare dată! Și ție îți doresc toate bune! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena