Prin grădină, Ţup!

Slavă Domnului, mama respectivă a făcut un lucru bun convingîndu-i pe copii să dea jos din păr lădiţa pregătită pentru cadourile Iepuraşului. Arin era convins că animăluţul se urcă în copaci dintr-un an ploios, cînd "Iepuraşul" i-a agăţat punga undeva deasupra solului mustind de apă, în corcoduş. Aşa că, într-un final, am beneficiat de avantajele unor lădiţe la sol! :) Nu de alta, dar ar fi fost dificilă excursia în păr, dimineaţa, în pijama şi cu ochii cîrpiţi de somn!
Sper că aţi fost suficient de cuminţi pentru o vizită urechiată! Paşti Fericite, tuturor!

Comentarii

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  (Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj , timpul de care dispunem este foarte scurt )

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Anotimpurile și igiena

Roșii de la S.E.R.A.