La mine e noapte

Încerc să ignor faptul că blogspot a schimbat interfaţa (dacă nu se numeşte aşa, nu trageţi!) şi că m-am trezit cu fereastra aia nouă pentru postări. Am mai încercat-o anterior dar aveam posibilitatea de a reveni la cea veche. Aşa a fost şi cu gmail-ul, am tot revenit pînă acum sînt obligat-forţat pe tip nou şi nu îmi place deloc.
Mda, greu scoţi omul/femeia/pe mine din ale lui! Un lucru tot am găsit pozitiv: că pot trage de poze în ce direcţie vreau eu. Şi pot schimba dimensiunea, orientarea fotografiei, după ce am încărcat-o.
De fapt vroiam să scriu doar pentru a vă arăta cerul nopţii, surprins cu Pixie mai devreme, la mine în grădină, cu lună şi stele. I-am dat ajustare automată a contrastului în Picasa şi se vede aproape la fel ca şi în realitate, cu tot cu tremurul de necontrolat al mîinii mele drepte în curs de deces.
Bonus: melodia care mă obsedează zilele astea, după ce am ascultat-o pe Guerilla de cîteva ori, am reuşit să reţin suficiente versuri pentru a identifica despre cine/ce e vorba cu ajutorul google.
PISTOL CU CAPSE - EA CREDE[ACUSTIC @ RADIO GUERRILLA]

Asculta mai multe audio acustica

Comentarii

  1. exact la poze/video m-am gandit si eu cand am vazut schimbarea la fata...dar ce sa-ti povestesc!?! eu tot nu le pot aseza cum vreau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am mai făcut treaba asta, în perioada de testare, e ok dar tot nu-mi place cum arată noua versiune!

    RăspundețiȘtergere
  3. nici mie nu imi convine noua ``interfata``. singurul lucru pozitiv mi se pare faptul ca pot introduce link-uri care sa se deschida in pagini noi. faina melodia. iti recomand Travka.

    RăspundețiȘtergere
  4. Încă nu-mi dau seama la ce te referi cu link-urile. Am ascultat două melodii de la Travka, una mi-a plăcut chiar mult: E cineva în oraşul acesta!
    Off-topic: mişto cum s-a potrivit titlul postării mele: La mine e noapte, cu numele tău, rămîi treaz! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca nici travka, nici pistol cu capse nu se potrivesc imaginii postate mai mult ca Antimatter, in special melodia asta

    http://www.youtube.com/watch?v=NCPnzJlP5O8

    RăspundețiȘtergere
  6. A început programul de educare muzicală! :D Foarte faină şi sugestia asta, n-am mai auzit de trupă dar sună tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. pai eu nu prea stiu decat trupe de care nu a auzit nimeni :)). imi plac ruperile de ritm la melodia aia. cea mai cunoscuta melodie a trupei e de fapt asta

    http://www.youtube.com/watch?v=q0IVk7_zDqA&feature=list_related&playnext=1&list=AL94UKMTqg-9DKMfvEZZmHnYdXq3OVaPnf


    gata cu propunerile, nu mai fac niciuna :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă bucur că mi-ai dat să ascult, eu am ceva hibe în reţinut nume de trupe şi melodii dar am link-urile aici. Mi-ai dat un playlist de la Antimatter... :) Fain oricum, mă miram la un moment dat ce melodie lungă... că l-am lăsat să cînte în fundal!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena