Hîrtii colorate, lalelele...

Postasem zilele trecute noi poze cu florile din grădina mea pe faţăcarte. E o plăcere acum, că îl am pe Pixie, să caut să le surprind la modul clasic sau să încerc să caut un unghi inedit. Făceam asta şi înainte dar acum pot "să mă uit în pistil", vorba lui Miju! La una dintre fotografii ataşasem descrierea asta: "Hmmm... mai avea cineva cînd era mic colecţie de timbre cu lalele? Că atunci mi se păreau din alt film dar acum văd că le pot avea şi eu în grădină! :)" Şi pentru că lui Miju i-a plăcut/i s-a părut originală, am zis să fiu cumva descriptiv/ilustrativă şi să vă arăt la ce mă refeream: am fotografiat timbrele din vechiul clasor şi cîteva lalele din grădina mea de astăzi. 
Nostalgică? Da!

Comentarii

  1. ah, m-a apucat si pe mine acum nostalgia colectiilor de timbre din copilarie! Ce ne mai agitam cu schimbatul intre noi: "ce dai pe seria asta?" "nu dau seria asta straina pe una romaneascaaa!!" etc. Ce este mai ciudat este ca tocmai ieri seara m-a batut gindul sa incerc sa gasesc clasoarele cu timbre (care sper ca mai exista la mama acasa) si sa le arat copiilor cu ce ne ocupam noi cind eram mici...

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi ne căram clasoarele la Bucureşti, în vacanţe, aveam acolo nepotul vecinilor, Cristian, avea nişte colecţii super tari! Deabia aşteptam schimburile! Sper să găseşti clasoarele, poate facem schimb de impresii! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena