Update - Itsy Bitsy Spider

Cred că va trebui să iau o pauză de la postările cu flori, fete, filme sau băieţi, melodii sau cîntăreţi... mai ţineţi minte jocul ăsta? De fapt mă refeream la flori şi păianjeni...
Asta pentru că micul-mare monstru de ieri dimineaţă, pe care îl credeam plecat, sau cum se gîndea Miju, evadat bine mersi pe un fir de siguranţă, a reapărut ieri seară în cadă, de dimineaţă era tot acolo.
Nu cred că a plecat, probabil era în ţevi pînă la urmă. Azi-dimineaţă n-am mai rezistat fără duş, l-am capturat într-o cutie goală de la beţigaşele de urechi, am prins capacul cu un elastic, că mi se părea suficient de strong să îl ridice :)) şi l-am ţinut acolo pînă m-am întors din oraş. După mini-şedinţa foto, i s-a decis destinul: l-am dus în seră şi i-am dat drumul acolo! Ştiu că e încă frig dar va trebui să se descurce, parcă nu m-aş simţi în largul meu să ştiu că bîntuie prin casă.

Comentarii

  1. foarte bine...in sera...sa se inmulteasca acolo...ce mai conteaza inca o creatura in jungla... :P

    RăspundețiȘtergere
  2. In spiritul: Si Dumnezeu a creat Sera :))

    RăspundețiȘtergere
  3. honey, tu sigur ti-ai castigat un loc in Rai!! ma bucur ca am parasit caminul conjugal, ca eu sigur ajungeam in ... :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm... să spunem că l-am dus să completeze lanţul trofic... deşi, insectele de acolo sînt cam în afara sferei lui de interes: viespi şi furnici în mare parte. Dar, mai ştii...!
    În spiritul: tata a creat Sera, eu ar trebui să o repar!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena