Planeta Doctorilor Dentişti

Din seria copiii mei şi isprăvile lor, eu şi Arin astăzi în cabinetul lui Doru. Eu avusesem programarea dar pentru că Arin s-a plîns că are o carie şi că îl doare am tratat cu Doru ca, în cazul în care nu are timp pentru amîndoi, să se uite doar la dantura lui Arin, ştiind că urmează să plece în concediu.
Zis şi făcut, mergem noi, se uită Doru la dinţişorii lui Arin, fără probleme care să necesite vreo intervenţie, erau dureri cauzate de acţiunea aparatului dentar. Acestea fiind constatate, e timp şi de durerile subsemnatei.
Eu, pe scaun, gura deschisă, debitul verbal blocat, Arin, în plină vervă prin cabinet, desenînd şi conversîndu-se cu Doru. Pe care Doru, vroia să îl expedieze pe o altă planetă, Planeta Doctorilor Dentişti.
Alături, există ilustrarea grafică a traseului previzionat pentru Doru: (de jos în sus)
1. Doru în rachetă, părăsind Pămîntul.
2. Doru aterizînd pe planeta ce i-a fost destinată.
3. Surpriză: Planeta Doctorilor Dentişti este populată de dragoni... Dorul confundat cu o "dulciurică" (tot din Arin citire).
4. Ca să nu fie mîncat de dragoni... Doru, în acţiune, făcînd ce ştie el să facă, să repare cariile, chestia aia pe care este cocoţat este un dinte de dragon, partea din mijloc este caria, Dl. Doctor apreciază între unul şi doi ani pentru fiecare dinte cariat... :))

Comentarii

  1. =)) Asa-i trebuie lui Doru
    daca nu stie sa isi aleaga
    pacientii! Munca de Sisif!

    RăspundețiȘtergere
  2. Avînd în vedere că alternativa la tratat dinţi de dragon este să fie mestecat de dinţii respectivi, cred că face şi Doru ce poate... :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat sa spun. Mi-a cazut o plomba in urma cu doua zile. Am sa vorbesc cu dragonii sa-il manance pe Doru, after all :)) Trebuie sa merg acum pe alta planeta sa tratez coltul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena