Green Anti-V...tine

Ieri am reușit în sfîrșit să ajung la Monika, să iau fluturașii cei frumoși și verzi și "irepetabili"... numai buni de asortat cu inelul-fluturaș cumpărat din Grecia și cu brățara șah alb-verde, făcută tot de Monika.
Din păcate, cardul lui Pixie este full, poate mai ștergeam din pozele de pe el dar am rămas și fără acumulatori (că așa se întîmplă de obicei, toate o dată), v-aș fi arătat cum îmi stau, așa, am împrumutat fotografia Monikăi. Tot în postarea ei puteți vedea și surprizele, adică încă o pereche de cercei fluturași, mai mici, "machetele" și un medalion, evident, tot fluturaș!
Pentru că, se știe, eu trebuie să "îmi scot în lume" noile achiziții, voi profita joi de Anti-Valentine's Day, concertul Țapinarii din Old Friends, pentru a îi face să fluture vesel și verde...
Off-Topic: Îi mulțumesc lui Tudor pentru că, datorită lui, sînt unul dintre cei care încearcă Zonga! Și care ascultă acum Amy Winehouse la greu...
Later Edit: Acumulatori încărcați, am mai descărcat cîteva poze, așa că există și ilustrare foto cu subsemnata și noul set.

Amy Winehouse - Wake up alone

Asculta mai multe audio diverse

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena