Fîl - Fîl

Se pare că ori nu scriu ori scriu prea mult așa că... a treia găselniță pe ziua de astăzi ar fi întrebarea mea referitor la ce era ieri pe cer... adică stolul imens de zburătoare, ce nu-mi păreau a fi ciori că prea erau sus de tot. În poza din stînga n-am folosit zoom-ul, poate aveți vreo lupă la îndemînă, să vă confirme că pe cer erau niște puncte deplasîndu-se.
În dreapta am încercat și eu și Pixie să surprindem ceva din păsăretul respectiv dar na, greu de tot! Lumină puțină, distanță mare, măcar am oprit mașina pentru asta!
Păreau a se îndrepta spre Nord și nu-mi dau seama dacă asta e o migrație normală sau datorată încălzirii globale, le-o fi fost deja prea cald în Sud? Și ele, păsările călătoare, la fel ca și vietățile marine, afectate de curenții în continuă încălzire, își dau duhul de cald? Nu văd că e ianuarie în calendar și că mie mi-e frig?
Pentru că tot eram cu ochii pe sus după aripi, am rămas cu ei acolo, după ușoarele irizări ale norilor în apus avansat, cu tușe de mov și de roz și de galben și cenușiu și ce mai vreți voi, că era acolo. Mai puțin verdele meu... dar pentru asta e suficient să ajung acasă!

Comentarii

  1. Erau "decat" ciori care isi faceau pur si simplu incalzirea =))
    BTW- Rach 2 -ul era muzica de mers la gradi al astora mici :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooofff... decît ciori??? Rațe sau gîște m-am prins și eu că nu erau, că nu zburau în V dar na...
    Dap... oare le va plăcea la fel dacă îi duc la concert live?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena