Fairytale Gone Bad

N-o să vă spun despre melodia celor de la Sunrise Avenue, deși îmi place foarte mult (o pun totuși să o ascultați și voi).
Dar am simțit nevoia să vă povestesc despre prima dezamăgire Calzedonia. Cred că sînt cel puțin cinci ani de zile de cînd port aproape exclusiv ciorapi/colanți, etc. de la ei. Fiecare excursie a mea sau a altora în străinătate include o cercetare prealabilă pentru a vedea dacă există un magazin Calzedonia acolo. Urmat de o mică listă de cumpărături... cu te rog, te rog eu, dacă ajungi acolo, ia-mi și mie... (mulțumesc încă o dată, se știe cui!).
De cînd îi port n-am avut probleme, am virusat și pe alții cu această marcă. Mi se pare că au un excelent raport calitate/preț! Acum doi ani și ceva, pe bicicletă fiind, cu colanți Calzedonia pe sub pantalonii scurți, am căzut vreo trei metri prin tufișuri, aveam pielea julită sub colanți, colanții intacți... adică sînt foarte rezistenți! O calitate similară găsisem cu ani de zile în urmă la ciorapii-pantalon Adesgo, foarte buni, habar n-am dacă mai există pe piață! Ca orice fan care se respectă, am zeci de perechi... șosete scurte, trei sferturi, ciorapi cu adeziv (dantelați sau simpli), preferații mei, mai subțiri, mai groși... un pomelnic întreg.
De la magazinul din București am rugat-o o dată pe Honey să îmi cumpere ceva, zilele trecute am ajuns prima dată în persoană acolo, un pic agasată de insistența vînzătoarelor care încercau să îmi explice promoțiile (aceleași în toate magazinele, cu 5 produse la preț de 4, normal că le știam de multă vreme). De data aceasta mi-am cumpărat șosete mai groase, de purtat cu colanți și cizme și am fost foarte încîntată de ele... le-am testat rapid pe toate, aseară, ultima dintre perechi și... șoc!!! Frumoasele mele șosete lungi, negre, cu fundițele alea drăguțe în lateral... erau amîndouă pentru piciorul stîng... respectiv fundița era cusută ca atare... și cum o să merg eu cu o fundiță în exterior și cealaltă în interiorul piciorului??? Ieri mă grăbeam așa că am luat pur și simplu invers șoseta în piciorul drept, cu călcîiul în față, fundița a aterizat la locul ei în lateral exterior și am plecat. Acum meditez cum să fac să o descos de acolo fără să afectez ciorapul.
Spuneți și voi, se poate așa ceva???
Sunrise Avenue - Fairytale gone bad

Asculta mai multe audio diverse

Comentarii

  1. incearca sa iei o pereche cu ambele sosete pentru piciorul drept si ai rezolvat problema :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm... bună idee! Dar e cam departe magazinul! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mno...eu sunt una din persoanele virusate despre care vorbea Honey mai sus. In ultimii doi ani am reusit sa-mi fac si eu o mini colectie de strampenei. Sunt tare draguti! eu, insa, am fost dezamagita de calitate. Am avut doua perechi la care s-a dus firul de la prima purtare si, zau, daca nu incerc sa incalt dresurile cat mai finut, in general! Oricum, las pasiunea pt ei sa se dezvolte in continuare, ca au modele prea frumoase ca sa renunt asa usor! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena