Fata cu tatuaj

Țin să precizez de la început că îmi plac în general tatuajele (evident, unele dintre ele, nu) și că mi-aș face unul dacă aș fi ferm convinsă că eu și cu mine ne vom înțelege pe tema asta și peste mai mulți nedefiniți ani, respectiv că pielea pe care ar putea fi executat nu va arăta ca o armonică pictată.
Trecînd peste acest aspect personal, să vă spun de ce m-au apucat considerațiile de valoare pe tema asta. Pentru că astăzi, venind cu Arin de la școală, m-am frecat de două ori la ochi în mașină, să văd dacă văd bine spatele dezgolit două palme al unei tanti pe bicicletă, ce avea un tatuaj în genul celui din fotografia din dreapta, luată de aici. Avea pantaloni lungi, speciali pentru ciclism și o geacă scurtă ce părea călduroasă dar de ce era atît de dezgolită pe "canicula" de afară nu pot să pricep și pace. Probabil stă mai bine decît mine la capitolul izolare termică sau structură osoasă în dotare.
Nici pe Răzvan nu l-am priceput duminica trecută, în tura de biță, că și lui i se ridica geaca în zona aia și chiar îi cîntam Fata cu tatuaj de la Proconsul, una dintre melodiile mele preferate de pe albumele lor. Iar pe nenea care și-a tatuat ce e în dreapta, mi-e chiar imposibil să îl înțeleg (am găsit fotografia asta cînd căutam o ilustrație foto pentru post, pentru că nu îl aveam pe Pixie cu mine ca să o pot imortaliza pe tanti). Săraca poveste... ce s-a ales de piticii din ea...

Proconsul - Fata cu tatuaj

Asculta mai multe audio diverse

Comentarii

  1. Cred ca mie mi s-a ridicat geaca destul de putin in tura de duminca, iar zona expusa sper ca nu era deloc intima.

    Iar tot ca un disclaimer, vreau sa spun ca descoperirea salelor a fost pur accidentala. Cauza fiind ca eu am o pozitie foarte intinsa pe bicicleta, iar cand am plecat de acasa nu am avut la indemana un tricou care sa-mi intre andanc in pantaloni :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesaj recepționat. În nici un caz nu erai ca tanti de astăzi! :) Să nu dai după mine data viitoare cînd ne vedem! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu orice,is convins ca nu-ti faci tu ceva de prost gust,mergem amandoi si poate ne baga discount...

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ne bagă jumătate de tatuaj ție jumătate mie... :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena