Un veac de la divorț

Date de ansamblu: copiii mei au conturi la o anumită bancă, ea numită Raiffeisen (să-i fac puțină reclamă că nu degeaba a cîștigat Radu 500 lei atunci cînd i-am înființat contul). Ieri mă sună Andrei (de la Raiffeisen, firește), avea nevoie de o copie scanată sau pe fax după sentința de divorț (schimbasem de curînd produsul de economisire). Îi spun că n-am scanner, n-am fax dar am Pixie așa că i-o voi fotografia să i-o trimit pe mail. Pentru că Pixie face poze de 5 - 6 mb pe setările actuale, a trebuit să le prelucrez ulterior în picasa, să le fac mai mici.
Ocazie cu care am ajuns să mă uit și peste ce scria acolo (recunosc nu am făcut lectură obligatorie cu ea). Șiiii... ce văd: șoc și groază în primul paragraf de pe cea de-a doua pagină, ceva de genul "Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale... " Adică ori vreau ori nu vreau să rămîn la numele respectiv! De parcă asta n-ar fi fost de ajuns... cum adicăăă să revin la numele de BUMBU? Că neam de neamul meu n-a avut asemenea nume de familie!
Pentru că ieri nu am avut timp să mă vait în public mă apucasem de asta astăzi, moment în care mă gîndesc să mă uit peste tot textul sentinței respective (a se nota că o mai schimbasem o dată pe motiv de varză totală în date) și ajung la numele copiilor și rîd și rîd și o sun pe Honey și rîdem împreună (de la ea e sugestia titlului): dacă n-ați știut/auzit încă... numele copiilor mei sînt: Radu șiiii... ARIN-ION CLOȚAN ALEXANDRU ANTONIO... reedităm veacul de singurătate al lui Marquez... în plină glorie!
Trăiesc un sentiment acut de depersonalizare... să facă cineva ceva!
Am zis!

Comentarii

  1. :)))
    in loc sa profiti de noua viata, asa,un fel de being john malkovich

    *imi par cunoscute x-urile alea...

    RăspundețiȘtergere
  2. initial m-am gandit ca esti nehotarata: ramai la numele dobandit sau revii la numele purtat anterior. dar citind explicatiile... pacat ca nu pot sa rad dupa pofta inimii, ca nu sunt singura la birou. dar... genial: clotan antonio.... aaaaaaaaaaaaaaa mai lipsea un Tango acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Miju, dar dacă eu nu vreau Bumbu? Ce sînt eu? BUMBUruză??? :))
    Monika, eu mi-am permis să rîd de era să cad de pe scaun... cred că mi-au trebuit cinci minute să îi citesc tot lui Honey la telefon... că rîdeam non-stop de numele lui Arin... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu în locul tău îmi luam numele de Bumbu şi începeam o nouă viaţă şi mai ales îmi schimbam numele în Bumbu Cristian (ca urmare îmi schimbam şi sexul). Pe urmă dădeam o spargere la vreo bancă (asta ca să nu zic la vreo casă de amanet sau de schimb valutar, eventual chiar la Raiffeisen că tot ai pemenit de Andrei) şi mi se pierdea urma. Şi dacă nu îţi convenea viaţa de bărbat ... să nu-mi zici mie pe nume.
    PS: problema mai grea de rezolvat cu copii. Cum le răspundeai la întrebarea: "Noi avem doi taţi?"

    RăspundețiȘtergere
  5. "te cauta o domnisoara, Bumbu!" ar fi ceva sa-mi zica Tibi asta cand vii la hotel :)))
    eu cred ca doamna Bumbu a divortat de domnul Clotan tot atunci. Tragic, domne, ce s-a ales de institutia casatoriei!! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim... cred că e mai greu cu operațiile astea de schimbare de sex... :D Sssttt... să nu te audă Andrei cu spargerea!
    Honey, dacă mai ajungem și la domnișoara Bumbu... mă iau eu de Tibi de data asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. well... http://www.bumbutz.ro/portfolio

    RăspundețiȘtergere
  8. Așa, Miju, fă și tu mișto de mine... :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena