Orin şi boul de oraş

Datele problemei: una bucată femeie la volan (aka subsemnata), una bucată bou de oraş la volan (Honey, ăsta e cu totul diferit de dulăul de cîmp, unde mai pui că are doar două picioare), cele două semafoare de pe Şaguna, unul pe verde, cel de la trecerea de pietoni, şi unul pe roşu, cel din colţ, din dreptul Continental Forum. Buuun, pentru că nu am reuşit să mă încadrez la timp pe banda de lîngă axul drumului, eram pe cea de lîngă trotuar, primul semafor era pe verde, aş fi avut loc să trec de trecerea de pietoni şi să stau acolo, era exact loc de o maşină dar pentru că celălalt era încă pe roşu, am zis că n-are sens să mă grăbesc, recunosc aveam de mutat o cartelă dintr-un telefon într-altul, pe motiv de celular descărcat şi aşteptat un apel de la electrician. În spatele meu, bucata bou la costum grăbit şi nervos, începe să mă claxoneze şi gesticulează agasat. Ok, avansez în spaţiul de o maşină, mi se eliberează banda din stînga şi trec acolo. Între timp se face verde la cel de-al doilea semafor şi încep să înainteze maşinile. Boul agitat, în dreptul maşinii mele, am evitat să mă uit spre el, să nu-mi stric ziua, probabil că era încă super iritat şi avea impresia că toată lumea rulează la fel de pompieristic ca el, pentru că s-a înfipt aţă în maşina din faţa lui, şi nu încet, i-a dat nefericitului un ditamai brînci. Am avut timp să îl văd în retrovizoare, oarecum nedumerit de ce viteaz a putut fi! Eu ce să înţeleg din chestia asta? Că există undeva acolo un echilibru şi o alarmă de bou?

Comentarii

  1. cred ca dulaul meu de camp e mai civilizat decat boul tau de oras :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranţă... atîta că al tău vine în pachete de cîte 5 - 6 şi parcă nici cu asta nu sînt prea fericită! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. frau, ma doare capul :-P a trebuit sa citesc de cinci ori datele problemei sa inteleg cum a fost pozitia ta in trafic...na' ce sa zic acum? pentru faza aia din fata semaforului pe verde ai fost norocoasa. daca eram eu in spatele tau? :-P

    RăspundețiȘtergere
  4. Sînt convinsă că mi-ai fi adresat gînduri "prietenoase" dar, crezi că ar fi meritat pentru cele cinci secunde pierdute din cauza mea şi pentru a te opri după doi metri sau cît naiba are o Fiesta? Asta dacă nu vroiai să te opreşti cu maşina pe toată trecerea de pietoni, lucru pe care eu nu l-am luat în calcul, e drept!

    RăspundețiȘtergere
  5. frau, ideea e ca trebuie sa te gandesti si la cei din spatele tau....atat timp cat tu aveai loc, trebuia sa-l ocupi....pentru mine conteaza cele 5 secunde atunci cand ma grabesc...la fel cum a contat si schimbarea cartelei :-P

    RăspundețiȘtergere
  6. :))))) deci tu schimbai cartela la volan si boul a facut accident ca l-ai suparat? vai, domnezeule, ce blesteme ti-ai luat tu :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Tudor, sînt convinsă de blestemele respective! Asta nu-l face pe el mai puţin responsabil pentru ce face cu volanul în mînă!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena