Anger Management

Cred că pe tema asta se face consiliere psihologică, sînt cursuri, etc. După părerea mea, cea mai bună defulare pentru tensiunile psihice stă în munca fizică. Mă distra că în episoadele recente din Grey's Anatomy, Derek îşi adună colegii/prietenii să îl ajute la construit terasa casei, cum îl vedea pe unul stresat/nervos din dragoste/bani/serviciu, cum îl convoca la bătut cuie! Eu n-am de bătut cuie dar am de tăiat lemne! Motiv pentru care am dat la ascuţit cele două topoare (unul de spart, unul de tăiat, asta e lecţie nouă învăţată). Şi e super mişto! Am încercat astăzi. Treaba cu toporul nu prea îmi iese încă nemaipomenit daaar... am tăiat lemne cu circularul! Foarte tare! Trebuie să îmi iau şi eu! Nu mi-a ieşit din prima, dar şi cînd am prins mişcarea... aş fi tăiat tot ce îmi pica în mînă! Şi nici măcar nu mă simţeam stresată în prealabil! Eu doar mă bucuram ca de o jucărie nouă. Am tăiat crengi, cozi de mătură, plăci de PAL, scînduri, toate alea... Nenea tîmplarul era el mai stresat privitor la degetele mele toate şi la cum ar putea să zboare chestii de acolo în freza proprietate personală dar mi-am asumat răspunderea!
Concluzia emisiunii: dacă vă simţiţi stresaţi, plini de energie negativă, la mine în curte sînt două mormane de crengi şi două topoare. Declar deschise lucrările atelierului de gestionare a furiei!

Comentarii

  1. in primul rand, cum sa te uiti tu la Grey's si sa nu ma anunti si pe mine ca exista episoade noi???
    in al doilea rand, mi-e teama pentru tine si pentru cei care vor participa la atelier! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Uuups! Honey: există episoade noi! 4, adică 5, că primul e cît două! Dar ai interdicţie, că iar te culci la 4!
    Hihi... îţi dai seama că mă bazez şi pe tine la atelier: cineva trebuie să îl ţină pe Pixie pregătit! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa vezi ce misto se bat covoarele... in aceeasi maniera... gradul de 'limpezire' a covoarelor creste direct proportional cu gradul de 'limpezire' a mintii infuriate... in cazul in care nu se rupe batatorul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. mda.. inseamna ca exemplul meu e pentru avansati

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena