Artmania pe bicicletă

Azi cică sîntem invitaţi cei care ne dăm mari biciclişti critici să mergem prin locaţiile Artmania. Am oareşce dubii cum ne vor băga (dacă îşi propun) în Muzeul Brukenthal pe biţă. Întîlnirea ar fi la 18.30, în Piaţa Mare. Eu încă nu ştiu dacă voi participa, însoţită sau nu de copiii aferenţi, pe motiv de incapacitate temporară (aka ameţeli, dureri de cap şi stări de leşin). Tanti de la cabinet a decretat că ar fi cauzată de problemele de la coloana cervicală şi mi-a dat o reţetă pentru două anti-inflamatoare, un vaso-dilatator (care cică tratează şi demenţa senilă... hmmm, oare ce i-o fi dat de gîndit?!), Sermion îi zice, şi Osteocare (la care eu am întrebat timid: ăsta nu este pentru osteoporoză?), care s-a dovedit a fi un supliment de Calciu, Magneziu, Zinc şi D3. Plus... odihnă la pat... adică nuşdacă plimbatul pe bicicletă se califică în categoria asta! Cică vroia să îmi dea şi concediu medical, eu aş fi preferat nişte analize dar na, nu le poţi avea pe toate! Concediu medical nu îmi trebuie, că mai am două zile pînă intru în cel de odihnă, dar ar fi fost interesant de aflat în ce stadiu mai sînt cu mineralele mai sus menţionate, că de obicei sînt sub nivelul mării!
Hmmm... cît am putut să mă vait!
Apropos de biciclit, zilele trecute urcam veselă pe Justiţiei, evident chinuindu-mi picioarele pe foaia mare. La un moment dat, mă depăşeşte o maşină mare, închisă la culoare... ok, şi? Maşina aia opreşte în faţa mea, în dreptul străzii Coşbuc, încerc să o depăşesc cu bruma de demaraj rămasă cînd... surpriză: o portieră deschisă şi un dom' părinte care coboară în faţa mea! Să fim toleranţi, îl depăşesc, mă depăşeşte iar, vreau să fac dreapta pe Victoriei, ţeapă! Iar frînă, pe colţ, se deschide portiera din dreapta acum şi coboară un alt dom' părinte care încearcă să fie popular şi mă ia cu "fată dragă, te-am oprit din drum... " Cam da! Ce naiba să-i mai spun?! Reţin că maşina era BMW, de teren, scria un X şi ceva pe ea, oare şfiinţiilor lor nu le tolerează sutana deplasarea cu chestii mai puţin costisitoare?

Comentarii

  1. noa să comentăm:
    1."Apropos de biciclit, zilele trecute urcam veselă pe Justiţiei.." zilele trecute Justiţiei era închisă traficului, deci şi bicicliştilor! Meritai o amendă mare cât China, aşa poate mai învăţaţi să respectaţi regulile de circulaţie :-P
    2. "Maşina aia opreşte în faţa mea, în dreptul străzii Coşbuc..." Frau, totuşi tu pe ce stradă erai? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Uai, ce bleagă sîîînt! Se vede că sînt ameţită! Strada era Transilvaniei, sau, dacă n-o nimeresc nici de data asta, strada care urcă din giratoriul de la pompieri spre Victoriei! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu prea inteleg ceva... ai prbleme cu coloana cervicala si ti-a dat vaso-dilatator? Da, sermionul ala pe care il ia si mama...
    Si mai ciudat mi se pare pentru ca te stiu amatoare de miscare... Ai ceva probleme cu tensiunea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă gîndesc că e pentru a facilita oxigenarea creierului. Oricum, nu cred că voi mai lua anti-inflamatoarele, sînt cam zombie de la ele.
    Sînt amatoare de mişcare, se pare că asta nu mă împiedică să am probleme cu coloana. Tensiunea era mică, de obicei, 9 cu, acum se pare că aveam 10 cu 6, acceptabil.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena