Omul cu ţepi

Pentru că în postarea precedentă aminteam de una dintre figurinele de lut modelate de Arin la cercul de ceramică, am verificat în postările nefinalizate şi am găsit-o şi pe cea în care aveam fotografia cu creatura pe care a poposit gîza albă. Era datată 2 iunie, o voi publica cu data de astăzi.
Ca orice mamă, sînt mîndră de trăznăile ce trec prin capul odraselelor! Arin are un stil mai aparte, lumea lui e populată de tot soiul de chestii fantastice. Poate ar fi interesant de psihanalizat ce se ascunde în spatele modului lui de a privi lucrurile.
Sînt curioasă care va fi drumul lui în viaţă, drumul amîndurora, Radu vrea acum să se facă bucătar, Arin dorea constructor dar asta e variabil la el, la un moment dat mă întreba ce profesie i-ar aduce mai mulţi bani. I-am răspuns că asta nu este reţeta succesului, că pînă la urmă contează foarte mult satisfacţia profesională, împlinirea pe care ţi-o aduce serviciul pe care ţi-l alegi. Eu încă nu am găsit lucrul ăsta aşa că, pot spera să o facă ei.

Comentarii

  1. Si eu sunt curioasa. :)
    Dimitri ( nepotelul meu ) spunea ca vrea sa fie frizer ( i-a dat frati'miu doua dupa ceafa: la cati bani investesc in tine tu vrei frizer? spune macar stilist, suna mai bine )
    Acum vrea fotbalist... peste cativa ani cine stie.:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena