Nu înţeleg!...

- Bărbaţii care au burta de genul celei din dreapta sau şi mai fleşcăită şi simt nevoia pe stradă să îşi ridice tricoul deasupra ei... să o răcorească! Azi l-am văzut pe un nene făcînd asta, eram în autobuz, mi s-a întors stomacul pe dos... dacă tot ai animalul ăla deasupra pantalonilor, ce naiba îl fluturi la vedere? Şi nici măcar nu era nu ştiu ce căldură afară! (sursa foto)
- Cît tutun/alcool trebuie să ai în tine ca atunci cînd înoţi ziua în amiaza mare la Olimpia... să ţi se elimine prin pori astfel încît să îl simt eu de la două culoare distanţă în apă?
- De ce m-a întrebat vecinul meu ce culoare vreau să zugrăvească spatele casei mele care este la el în curte? Eu i-am răspuns că gri (restul casei este gri, bleu şi albastru) iar azi cînd m-am întors acasă el picta de zor... PORTOCALIU!!! De ce naiba m-o mai fi întrebat? Acum ce să îi spun? Vecine, ia bidineaua şi dă mizeria asta jos? De parcă nu m-ar zgîria destul pe retină galben-portocaliul din jur?

Comentarii

  1. Nici eu nu inteleg sa stii! Eu nu inteleg nici fetele care isi expun picioarele pline de celulita, bleaaaaaaaaaaaah!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt oameni aşa mai nebuuuuni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că nu pun preţ pe asta sau li se pare că este ok să fie aşa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place portocaliul, dar pe tesaturi. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena