Mi-e somn

Tare greu cu trezitul dimineaţa, mai ales cînd plouă şi e vremea asta închisă. De dimineaţă, sună telefonul la ora programată, Arin dormise cu mine, mă simte mişcîndu-mă şi îmi spune fără să deschidă ochii: "Pa, Mama!" Eu îi zic: "am amînat alarma 10 minute, mai dorm! "La care el, tot cu ochii închişi: "Nu 10, pune 5 sau 2 sau 1! Că trebuie să te scoli să mănînci, să te îmbraci, să mergi la serviciu... că VIAŢA E GREA!" Şi se întoarce pe partea cealaltă! Phiii... ce program mi-a făcut copilul! Ca un om mare!
Că tot vă povestesc eu despre copii şi ale lor isprăvi, alaltăieri dimineaţă au ajuns la mine la serviciu şi au parcat în biroul colegelor mele, unde ştiau ei că se aleg cu post-it-uri şi markere să se joace puţin. Eu n-am văzut ce meştereau ei acolo, aveam ceva de rezolvat cu mama respectivă înainte să plece cu copiii. Ieri, privesc contrariată tocurile uşilor din hol, unde erau bileţelele de mai sus... şi aflu că Radu aplicase nişte norme P.S.I.! :)) Notă pentru Doru: Cred că a făcut rost pe cont propriu de Manualul Pompierului! :))

Comentarii

  1. Honey, sa vina Radu sa-l consilieze si pe EL la PSI. Ca mie mi se pare cam light instructajul pe care ni-l face noua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur, Honey! Pregăteşte-i post-it-uri şi markere! :)) Şi... o cutie de chibrituri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arin este fenomenal. Ti-am zis ca mi-e tare drag. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vrei să ți-l trimit să te dăscălească și pe tine? :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena