Am Pixie

Pentru că al meu computer este la doctor n-am putut să vă dau eu vestea că am un nou aparat de fotografiat, ci GG. Şi pe ăsta l-am botezat: PIXIE (da, ai avut dreptate! nu m-am putut abţine), îl vedeţi în fotografiile de pe blogul lui Honey, încă nu i-am explorat toate funcţiile, la mama lui îl cheamă aşa.
Dacă nu mă ajuta Călin parcă îmi era şi frică să mă joc cu el. Ce mă distrează foarte tare este că am opţiuni de genul: portret inteligent (înscrieţi-vă pe o listă, fac fotografii pentru CV-uri, succes garantat!), portret animal de casă (şi uite aşa mi-am găsit o nouă carieră, Lillee, îl facem star pe Capone!), muzeu (voi fi o fiinţă cultă, exponate vă fac pe toţi!), etc. Plus că pot să îl aşez undeva şi în 10 secunde am timp să fug să fac o faţă artistică şi să văd după aceea ce a ieşit! L-am testat pe Honey, Doru şi pe unul dintre elefănţeii din colecţia mea, bineînţeles jocurile sînt deabia la început.
Dezavantajul major este dimensiunea... după cum spunea şi Miju, nu ştiu cum îl mai pun eu în buzunarul de la blugi şi să îl scot să fac poze din mers, de pe bicicletă... sugestia cu buzunarele supra-dimensionate rămîne în analiză!

Comentarii

  1. habar n-am ce solutie s-ar potrivi la volumul camerei. si a mea, un olympus, are aceeasi forma si cam aceleasi dimensiuni; am renuntat sa ii mai caut o geanta pe potriva si o tin intr-un buzunar al rucsacului, sau sub scaunul din masina(:D) - avand gripul bun, dintr-o miscare o si deschid, ii cade capacul si fac pozele din glezna(a la poignet); ies bine si de jos, sub fuste, dar probabil nu te intereseaza asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pixie a venit cu gentuţă proprie, în care încape la fix! Aşa era oferta. ;)
    Sună sofisticat setul tău de proceduri... sub fustele fetelor nu ştiu dacă îl introduc pe Pixie! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta da cadou, misto misto. Sa-l stapanesti sanatoasa si sa faci cat mai multe poze...cine stie ma inscriu si eu pe lista ta la Cv-uri, etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Just me, mulţumesc de urări! În privinţa listei cu poze pentru CV-uri, te am în vedere, acum sînt în faza de specializare... ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. pai cu unul de buzunar o sa ai parte de o umflatura pe buca stg sau dreapta ... sau ... sau ... o sa ai 2 umflaturi ...ca deh mai intra si portofelul ... si apoi Cri e femeie ... mai un ruj, mai una alta

    RăspundețiȘtergere
  6. Îţi dai seama cum aş arăta la Masa Critică? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce marfa...
    Ia stai asa... il facem vedeta pe Capone? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Lillee, scuză-mă, ştiu că este deja vedetă Capone... :D Eu mă gîndeam să îi facem nişte poze de portofoliu, atunci cînd mai dă pe acasă :) şi nu bîntuie prin nou descoperita lui libertate pisicească!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena