Sînt invizibilă...

... cu tot cu maşina din dotare! Este singura concluzie la care am putut să ajung în dimineaţa asta. De parcă nu mi-era destul de somn şi sufeream de efecte colaterale, azi am constatat că nu mai sînt vizibilă în trafic! Am plecat de la semaforul de la Plusul din Turnişor pe prima bandă, am zis că nu e cazul să mai încerc să mă încadrez pe pod pe cea din mijloc, aveam doar două maşini în faţă care făceau dreapta şi verde destul să pot să merg înainte fără să blochez pe nimeni. Zis şi făcut, stau cuminte, virează şi cea de-a doua maşină dreapta, accelerez şi... frînez brusc, gheaţa, ABS, stop joc, claxonez şi îi adresez şi două cuvinte eufemistice (că eram cu copiii în maşină) bucureşteanului care îmi taie calea de pe banda din mijloc şi face dreapta spre Ştrand! N-apuc să termin cu urările şi cu încă 5 metri de şofat că mă trezesc cu altă maşină, de Sibiu de data asta, şi ăsta o taie razant prin faţa maşinii mele, să intre în Petrom. Cînd am văzut şi a treia maşină că era suspect de aproape de laterala mea stînga am zis... ceva e putred aici! Dacă o taie şi ăsta înseamnă că sînt ca şi inexistentă! Parcă era mai sigur pe bicicletă...

Comentarii

  1. frau, ciudata scuza :-P daca eram eu in spatele tau, vroiam sa fac dreapta spre Strand iar tu prindeai rosu la semafor,ha? oare ce-ti faceam? :-P data viitoare, goala sa fie soseaua, incadreaza-te corect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu ce căutai să faci dreapta de pe banda din mijloc, ha???!!! Că ăsta nu venea din spatele meu, şi să fi fost acolo... tot trebuia să aştepte să fac eu dreapta or smth. La ăla care mergea la Petrom ce scuză îi mai găseşti?

    RăspundețiȘtergere
  3. "...am zis că nu e cazul să mai încerc să mă încadrez pe pod pe cea din mijloc, aveam doar două maşini în faţă care făceau dreapta şi verde destul să pot să merg înainte fără să blochez pe nimeni..." frau, sa-ti desenez? :-P daca tu ai ramas pe prima banda si mergeai inainte, eu in spatele tau trebuia sa fac dreapta. tu daca prindeai semaforul rosu pt inainte, pe mine ma BLOCAI! si atunci ce merita sa-ti fac fiindca din comoditate nu te-ai incadrat pe banda corecta? ha? asa ca si tu ai GRESIT! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Normaaal, am zis eu că nu? Dar, repet, ăsta nu venea din spatele meu. Venea de pe banda din mijloc şi făcea dreapta! Nu trebuie să îmi desenezi, cred că trec prin intersecţia aia de ţîşpe ori pe săptămînă!

    RăspundețiȘtergere
  5. =)) noi doi ne intelegem ca tanda cu manda :)) eu n-am zis ca ala n-a gresit :)) am zis doar ca si tu ai gresit-te-ai incadrat aiurea :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena