Masa critica... in tandem

Deși inițial mă gîndisem să ratez Masa Critică de luna aceasta, în favoarea unei ședințe de zumba, pînă la urmă am zis că nu știu dacă vom mai putea merge anul ăsta pentru că se face tot mai frig. A fost ceva în premieră pentru mine, am mers pe bicicletă tandem, cam cu foarte mare frică la început, a fost ciudat să nu văd pe unde mergem sau să nu controlez direcția, am încercat-o și singură, prin Piața Mică, și cu Dani pe locul din spate, greu de luat curbele cu ea... sau de controlat, așa că am spus că totuși e mai safe în spate. Pînă la urmă a început să îmi placă, puteam pedala relaxat, cu mîinile jos de pe ghidon, aș fi putut face poze, dacă nu aș fi fost suficient de bleagă cît să iau acumulatorii descărcați, așa că de pe traseu nu am poze. Am rugat-o pe laqvarta să iasă în geam să ne facă niște poze, cred că sînt primele cu Masa Critică... de sus!
Tot în premieră, pot spune că am încurcat traficul... voluntar... dar a fost super fain! În giratoriul de pe Calea Dumbrăvii, la fîntînă, i-a venit unuia dintre noi ideea să dăm ture de giratoriu. Trecusem de el dar ne-am întors și ne-am rotit de trei ori pe acolo. Am filmat cu mobilul, nu știu încă ce a ieșit. Am scăpat se pare și de ce ne pregătea Băgă... agasat de noi în trafic (mie doar o portieră îmi dedicase), acum i-aș da oarecum dreptate, că ne-am făcut de cap în giratoriu... :)) Ceva tot am pățit... am ajuns bocnă de frig acasă, probabil mă voi dezgheța zilele viitoare...

Comentarii

  1. "am blocat traficul voluntar.....sa dam ture in giratoriu" inteligenta idee X-( al dracului sa fiu daca nu ies data viitoare in trafic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooofff, nu-mi spune că nu ai încălcat niciodată regulile și asta nu ți-a plăcut!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. hehe, aveti succes :))
    asa se arata primele precipitari ale masei critice, prin portiere deschise 'salutar'

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena