Posterland rules...

Mîine este ziua Gabrielei. Mă gîndeam și eu, ca tot omul, ce surpriză să îi fac... îmi vine și ideea salvatoare... cît credeți că a ținut??? Vă spun eu... vreo trei zile! Pînă vine Gabriela și îmi spune... auzi, știi ce vreau de ziua mea? Eu: nuuu! Una dintre fotografiile tale din Maratonul fotografic... Tempo... mă uit la ea și încep... ”fir-ar să fie, nu poate omul să îți facă o surpriză (că și eu tot la aia mă gîndisem, că știam că îi place), că hop și tu... strici totul!!!”
În fine, acum că știam, și ea știa că știam și eu știam că ea știa... să rezolv și partea practică! Normal, am lăsat totul pe ultima sută de metri: ieri am ajuns cu stick-ul la Universal Foto (locul unde merg eu cînd am de procesat fotografii), vorbesc cu tanti, îi spun că vreau un A3, îmi spune că e gata azi, pînă aici totul bine! Hai să văd și de ramă... aici, țeapă, că aveau ceva cam ca A3 - ul, dar fără passe-partout, și eu vroiam și cu din ăla, nu mergea nicicum! Na, cum naiba fac acum, că nici vorbă să îmi facă cei cu înrămările, o ramă atît de rapid! Stau eu și cuget, și cuget... merg la masaj și, cum am ajuns mai devreme... îmi vine acolo soluția salvatoare: Mr. Turcu!!! Că are el super magazinul ăla de postere online, Posterland, de unde mi-am cumpărat și eu cîte ceva, și acum au și rame, bingo, trebuie să îl caut! Bag un offline lacrimogen cum că am mare nevoie, Mr. răspunde că este pe stoc ce vreau eu, azi stabilim să ne întîlnim să îmi dea rama.
Na... nu știa el ce face! Pentru că m-am dus la întîlnire cu copiii după mine, tocmai ce îi luasem de la șah, urcăm să îmi dea rama, mare greșeală că nu a coborît el cu ea, omul, politicos! Cum deschide ușa, n-apucă să ne poftească înăuntru că ai mei copii mișunau deja peste tot: wooow, ce super apartament! Radu, vino să vezi... are 6 telecomenzi (6, în fine, minitechnicus!!!), wooow, dar aici ce e, și ce plasmăăă! cred că nu a văzut apartamentul ăla atîta action de cînd e! Dl. Turcu, drăguț în continuare: Copii, vreți niște Haribo? Să vă spun că au plecat de acolo cu cîte una din fiecare, și supliment, șiii...
Nu vă mai spun... sînt doar bucuroasă ca am fotografie cu ramă...

Comentarii

  1. Dl Turcu e tata :) Multumesc de reclama! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lillee, da, pînă la urmă m-am descurcat!
    Călin, data viitoare nu te mai "îmbătrînesc"! :) Reclamă? Nu chiar - mulţumiri pentru servicii! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. continua seria coincidentelor, sau e acel ceva care v-a facut prietene ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena