Ținuturi lunatice...

Cu permisiunea lui Ștefan, care este autorul unei frumoase serii de fotografii, ”Iarna la mare”, vă ofer una dintre ele, nici nu știu să spun dacă este preferata mea, pentru că toate sînt atît de reușite! Sînt surprinse la Eforie Nord, iarna aceasta! Să zicem că asta m-a atras acum cel mai mult. Pentru că pare un decupaj dintr-un ținut magic, pentru că atrage ochiul în largul unei alte posibile realități! Hotărît lucru, trebuie să ajung și iarna la mare!

Comentarii

  1. Mi-ai trezit interesul. Iarna viitoare o sa incerc sa ajung la mare...Cum a devint un cosmar mersul la mare vara(la noi), suna mai bine sa pleci iarna.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Avand in vedere ca sunt din Constanta...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Maria Cristina, sper să fii mai harnică decît mine, eu îmi propun asta de ani de zile! ;)
    @ Lillee, ştiam că îţi va plăcea... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. hehe, pe Lilee am mai invitat-o noi sa ne faca un raport despre iarna la mare(vanturi, diguri inghetate, etc.). eu eram foarte aproape de a-mi trage soacra la mare, sa vezi ce rapoarte dadeam atunci(pentru ca imi parea totul atat de exotic, mie, ardeleanul mancator de orice cu smantana - cel putin asa isi imaginau ei ca arata ardelenii)

    RăspundețiȘtergere
  5. Miju, mai insistăm pe lîngă Lillee, să ne dezvăluie din secretele de la malul mării...
    Să ştii că nu ştiam că sîntem văzuţi ca mîncători de orice cu smîntînă :)). În cazul meu poate s-ar aplica "mîncător de orice cu orez"... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Lillee...sper ca nu te-am jignit cumva...Dar daca am facut-o imi pare foarte rau. Eu m-am referit la organizarea prosta a tarii si la faptul ca la mare nu prea sunt conditii. Avem o tara foarte frumoasa, poate mult mai frumoasa decat alte tari, insa ne cam batem joc de ea. Sincer, nu vad ce au bulgarii si noi nu avem, cu toate astea cand vine vorba de turism...sunt peste noi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena