Avatar... din nou!

Nu m-am lăudat încă cu recenta mea experienţă 3D, prima de acest gen! Sîmbătă mi-am luat frumuşel inima în dinţi şi maşina din dotare şi am fugit la Cluj pentru a vedea, oare se miră cineva?, Avatar-ul, la cinematograful 3D din Polus Center! Şi mi-a plăcuuut mult de tot! Bine, nu a fost chiar ce mă aşteptam eu, filmul nu este în întregime la fel de spectaculos (mă refer la efectele tri-dimensionale), eu crezusem că voi vedea doar ecranul şi nimic în jur, dar, prin ochelarii respectivi (care seamănă cu cei pentru eclipse) se vede undeva aproape de tine ecranul, dar vezi şi ce se întîmplă în jur. Şi te cam dor ochii de la ei!
Lăsînd cîrcotelile la o parte, l-am apreciat, în special scenele de zbor, mişcarea ferigilor, sau cînd te trezeai cu un răget de animăluţ ciudat în freză, totul cu o sonorizare beton, îţi vibra în stomac!
Dincolo de vizionarea în sine, parcă pot înţelege de ce filmul ăsta a generat şi ceva sinucideri... persoanele mai labile pot găsi dificilă readaptarea la lumea modernă, fără legăturile cu natura, fără utopia zborului... dacă găsiţi un Ikran disponibil, spuneţi-mi şi mie! ;)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena