Top inutil!

În caz că vreodată vă trece prin cap să faceți vreun top al celei mai complexe/chinuitoare mișcări pe care o puteți face cu febră musculară generalizată, vă scutesc eu de efort: de departe conduce datul jos sau pusul sutienului... groaaaznic!!! (și nu, nu sînt eu în imaginea din dreapta, am ”împrumutat-o” de pe net!) Cum previzionam de ieri, schiatul meu s-a lăsat cu daune, n-am avut aspirină în casă pentru a lua preventiv așa că astăzi eram roboțel teleghidat. Acum, trebuie să recunosc că noroc tot am avut, că azi a fost ziua de masaj și, deși a durut ca naiba, m-a mai scos Alin din necaz! Ceea ce înseamnă că le voi face din nou reclamă, lui și colegilor lui de la Reflexo Vital! :)

Comentarii

  1. Daaa... :)) Adevărul este că nici eu nu știu pentru ce! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Daca Alin arata bine poate port mai multe sutiene

    RăspundețiȘtergere
  3. Lillee, Alin arată bine dar ce e mai important este că reuşeşte să mă recupereze după ce trăznăi fac cu accesele mele sportive... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma...sa stii ca ai dreptate...La urma uremei nici nu stiu de ce in fiecare dimineata trebuie sa te chinui sa iti pui sutienul(care mai este uneori si incomod). Si acu' vine un filozof si zice:Pentru ca asa este civilizat...da...poate

    RăspundețiȘtergere
  5. top inutil = a top less?
    cred ca solutia e una de durata, ai inceput bine cu masajul, continui cu bazin... etc. si rogi pe cineva sa-ti inchida sutienul.
    off topic: am pus si pozele de la tocile si ti-am raspuns si iun legatura cu filmul

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria Cristina, se poate să fie civilizat, eu am căpătat acest obicei de nevoie, în timpul sarcinilor, şi am rămas cu el! Nu tot timpul dar în cea mai mare parte :)
    Miju, se poate şi cum spui tu... ;)(la plajă) Febra musculară va trece ea... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Orin...am o febra musculara , asa deodata m-a luat...:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Lillee, ok, am priceput mesajul... shar-uiesc maseurul ;) Cu drag! :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena