Prima plimbare cu bicicleta în 2010

Azi am profitat de temperatura de afară și am scos copiii cu bicicletele pe cîmp. Era cald, dar vîntul bătea puternic. Nu i-am zis nimic, nu știu cum a rezistat Arin pe bicicletă, pe mine mă dezechilibra, darămite pe el! Trecînd peste asta, a fost chiar plăcut, mai puțin echilibristica prin șanturile lăsate de mașini sau căruțe, unde noroiul era bătătorit și era mai ușor. La întoarcere, copiii erau epuizați, nu mai au antrenament... am reușit să îi mai motivez doar cu promisiunea unor clătite cu înghețată la desert! :) Arin a declarat dramatic în momentul în care am ajuns în curte: ”m-au lăsat puterile!!!” Mîine se plănuiește o plimbare de ”oameni mari”, să vedem dacă și unde mergem!

Comentarii

  1. Foarte misto. Bravo tie ca ai asemenea idei.

    RăspundețiȘtergere
  2. e... cum a iesit plimbarea de oameni mari? vremea a fost excelenta(oricum, nu mai batea vantul ca sambata)

    daca e ceva sa ma tina in casa, acesta e felul in care bate vantul in sibiu. sunt momente in care iti ia vorbele din gura. si, pe unde am umblat eu sambata, am simtit de cateva ori asta, asa ca mi-am tinut copiii in casa.

    hehe, as fi curios sa aflu ce parere are Lilee despre cum bate vantul in constanta. am auzit ca iarna l-ai simti pana la oase :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Lillee, mulţumesc, ne place mult să ne plimbăm cu bicicletele, cînd vor mai creşte puştii, îi voi duce şi pe ei pe trasee mai lungi.
    Miju, găseşti răspunsul întrebării tale în noua postare. Şi eu aş fi curioasă să aflu cum bate vîntul în Constanţa, parcă aş încerca şi direct, n-am fost niciodată la mare în extra-sezon.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena