Nu încercați acasă!

Ceea ce vedeți voi în stînga s-ar putea să fie una din ultimele imagini cu o parte dintre cactușii mei! După cum vă anunțam de ieri, s-ar putea să o fi dat de pereți! Cum? Foarte simplu!
Duminică, bița ar fi fost programată pe la orele 12:00. Subsemnata, din motive de somn nepermis de lung, n-a prins plecarea asta, cînd m-am trezit eu, lumea era pe drum spre Poplaca! Daaar, se pare că mai exista o șansă... la orele 14:00 sună Doru, că la 14:30 ne vedem la cimitir cu destinația Cisnădioara. Ok, intru eu în fibrilație, duș, cafea cu lapte, echipat, demontat bița, băgat în mașină, că altfel nu aveam nici o șansă... crizată că nu îmi place să întîrzii! Mă gîndesc că nu am apă, nu mai am de unde, timp, etc. să îmi iau pe drum (unde mă gîndeam eu că mor de sete), caut o sticlă de 0,5 l, aveam una în mașină dar îmi era lene să merg după ea. În pivniță găsesc două sticle de 2 l și una de 0,5... mă gîndesc... maică-mea, cu fobia ei că ni se ia apa, o fi pus la păstrare! Iau sticluța mică, n-o pun direct, mă gîndesc că e stătută... hai să n-o arunc nici în chiuvetă, că e numai bună de udat florile cu ea!!! Și rapid: îi scot dopul și o trîntesc pe ce era la îndemînă, respectiv mare parte din cactușii mei, adică din puiuții pe care îi înmulțisem (noroc că ghivecele cu cei mari nu erau acolo). Chestia asta mi-a luat vreo treizeci de secunde după care... m-a pălit flama, sau duhoarea... ȚUUUIIICĂĂĂ!!! OMG!!! OMG!!! OMG!!! Am pus țuică pe cactuși!!! Și, deja în întîrziere... am scos de prin farfurioare ce se putea, că pe cîțiva am avut inspirația să îi ud în farfurie, i-am scos din tăviță pe ceilalți, am spus: Doamne Ajută!!! și am plecat! Cînd m-am întors, i-am luat frumușel, am umplut cada și i-am dușat! Acum număr zilele. Știe careva în cît timp se manifestă coma alcoolică la cactuși?

Comentarii

  1. eu cred ca doar s-au resetat ...hmmm
    incerc a dau de prietenul meu care-si duce pestii la psiholog, poate o fi aflat ceva ce te poate ajuta si pe tine

    mirosului de tuica nu i se zice duhoare, ci buchet, ok? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. +ask drawforjoy: http://drawforjoy.wordpress.com/2010/01/10/a-story-with-a-cactus/

    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Miju, sper să ai dreptate cu resetatul! Hihi, cu peştii la psiholog, nice! :)) Ca nebăutor de ţuică ce mă aflu, nu puteam să îi spun altfel mirosului respectiv! Buchet? Totuşi?
    Drăguţ desenul respectiv, măcar tanti i-a pus apă... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. inseamna ca esti o femeie normala. ca majoritatea care fug de mine cand, dupa ce dau peste cap un paharel de tuica, sar pe ele strigand pupa-maaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Cand te-ai intors acasa cactusii nu se tineau de gat si cantau hora unirii?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cineva ascunsese ţuică în pivniţă :)).Ar trebui scris pe sticle când e ţuică.Mie mi s-a întâmplat de 2-3 ori să caut însetat o sticlă cu apă rece în frigider şi să nimeresc o duşcă sănătoasă de ţuică.

    RăspundețiȘtergere
  7. Miju... ţi-am lăsat cumva impresia că aş fi altfel decît celelalte femei? :)) Hai că după un păhărel de ţuică poate n-aş fi fugit de tine! :))
    Lillee... ca de obicei, găseşti exact fraza potrivită ca să mi se lăţească gura pînă la urechi... tare imaginea cu hora unirii! Încă nu fac aşa, mai aştept! ;)
    Blindius... da! Perfect de acord cu etichetarea băuturilor, să ştie tot omul! Lasă că inclusiv maică-mea a gafat-o cînd şi-a pus ţuică în loc de oţet la murături... :)) Te gîndeşti ce ieşea dacă eu, pe biţă, luam o duşcă sănătoasă din ce credeam eu că e apă? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne, cat te complici....le lasai un pachet de tigari, le puneai niste muzica si chefuiau si ei......:) poate isi invitau si niste cactushitze ...:))

    RăspundețiȘtergere
  9. =))) cica le lasai un pachet de tigari si niste muzica...=))...cactushitze...Orin si asa vroiai tu pui...=))

    RăspundețiȘtergere
  10. Teo, nu-mi ajunge că beau... acum să le mai dau şi ţigări???
    Lillee, la tratamentul ăla probabil ieşeau mulţi, mulţi puuuiii... :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ieşea un offroad bike.ing de zile mari !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena