Două întrebări...

Printre multele chestii în care m-am băgat pe net și nu mă mai lasă ăștia fără... se găsește și un newsletter de la Kudika. Azi am găsit unul care suna interesant:

Cele 2 întrebări, pe care orice femeie vrea să le știe despre bărbați

M-am gîndit în sinea mea: Evrika! Mi se va servi pe tavă un adevăr esențial... adică, dacă îl găsesc pe EL, îi pun astea două întrebări și gata, voi afla dacă e într-adevăr Alesul!!!
Ghinion de neșansă, titlul de mai sus era de fapt un subiect de pe forum! Și acolo, își dădeau cu părerea doamne sau domnișoare, ceva de genul a ce găsiți mai jos:

1. cat are in cont si cate camere are vila in care sta

2. cate motociclete are si daca stie gati sushi

3. de ce lasa mereu capacul ridicat la baie?....
iar a doua intrebare e......
de ce se scarpina mereu intre picioare...

4. ce IQ are
si
cate sacose cu cumparaturi din mall poate duce

5. Cata capacitate are
La ce ... sunt muuulte categorii la care tre' saracu sa "duca"

6. Daca m-ar lua de nevasta
Cat de pervers este

7. Cele 2 intrebari: a)De ce cad asa usor tentatiei ? b) De ce nu'si arata suferinta si se ascund mereu de asta ?:D

Cred că mă voi abține de la comentarii, că nu ar fi foarte plăcute dar... o întrebare tot trebuie să îmi pun! Făcînd un mic silogism, de genul
1. ORICE FEMEIE = TOATE FEMEILE VOR SĂ ȘTIE 2 DINTRE ABERAȚIILE DE MAI SUS DESPRE BĂRBAȚI
2. PE MINE NU MĂ INTERESEAZĂ NICI UNA
rezultă
EU NU SÎNT FEMEIE??? :)))
P.S. Fotografia ”împrumutată” de pe Metropotam.

Comentarii

  1. Faza cu capacul ridicat de la toaleta chiar ma pune pe ganduri :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n.am lăsat niciodată capacul ridicat,nici nu înţeleg de ce l-aş lăsa...Poate dacă aveam vilă cu multe camere,îl mai lăsam.
    Pot duce multe sacoşele,cu condiţia să nu dau eu banii pentru ele.
    Nu cad uşor tentaţiei decât în faţa mâncării,deşi nu's obez.Sunt pervers,sexually speaking,şi fără să fiu căsătorit.Dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu:homosexualitatea,pedofilia,zoofilia,necrofilia,bdsm şi alte nebunii.În general,cred că ne scărpinăm între picioare fiindcă,creşte părul shave-uit,strânge lenjeria,şi ultima,care nu e cazul meu,nu prea se spală mulţi.
    Uite câteva răspunsuri ,din perspectiva mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. iar citesti toate tampeniile de pe kudika? :-P

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Lillee, da, e neplăcut să găseşti colacul ridicat, dar să faci din asta o întrebare esenţială... :))
    @ Blindius, mulţumesc pentru punctul de vedere al unui bărbat.
    @ Teo, dap! Mai greşesc şi eu...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. funny !!! dar sa stii ca esti o tipa cu multa rabdare daca ai citit tot ce spun fatucile alea !in fine este bine de stiut si parerea lor ...parerea mea ...vorba ceea "ce parerea mea !" ca nu pot fi doar 2 intrebari deci din capu' locului e wrong ...eu personal as scrie vreo 10 intrebari/buc barbat in functie de age/location ....Foarte dificila treaba cu devarul esential. :))))))) Imi place poza ... dungile sunt la mare cautare in sezonul asta !

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria, recunosc, am trişat, n-am citit decît o mică parte, că m-am plictisit, plus că răspunsurile erau urmate de răspunsuri la răspunsuri... :) De acord că nu ajung întrebările! Deşi eu, prima dată dau cu capul în gard şi după aceea mă întreb din ce e făcut... :)
    Referitor la poză: ne alegem vreunul? :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. La intrebarea cu capul de la toaleta... simplu, ca femeile sunt atrase de... rahatul turcesc. De fapt, sa rectific, pentru un barbat frumos fizic (care de regula este infantil, valabil si la femei) ar manca si rahat turcesc. Dar nu doar ele, toate. Simpla explicatia. Si s-a transformat in traditie si chiar acceptat intr-o forma voalat de nesimtita si ascunsa, in celebra sarbatoare din an, Anul Nou. Era un ritual pagan demult si preluat de crestinatate. Religia este ca si politica. Ambele ne vor prosti, infantili si retardati. Nebunii sunt aia care deranjeaza pe restul, toti religiosi si putini pagani. Mai sunt si exceptii, care stau si se uita ca la poarta noua si se incapataneaza sa nu intre in lumea oamenilor.
    Cat despre aia care se scarpina, m-am intrebat si eu candva. Si am gasit respunsul, dupa "mii" de cugetari, care am indraznit sa le fac pe strada, vazand vreo trei pe drum, unii alaturi de "mandrele" lor "iubite". Simplu, sunt circumcisi. Asta in cel mai bun caz. Daca nu-s circumcisi, au vreo boala. Ori... probabil sunt normali acolo jos.., dar sunt prea "iubiti" de guritele acelor mandre.. Ma intreb acum de aia care se scarpina ori trag gaze(le), in public, fie ei femei sau barbati. Rahatul e ridicat la rang de arta, chiar religioasa, toate-s crestineste cica in cuplu. Oare se fac si portii? Se imparte micul lor secret fix pe din doua? Culmea e ca toti astia plini de "sfintenie si credinta" practica asta toata viata, nu doar in primul an. E ca in povestea cu catelusul cu parul cret.
    PS.Traim intr-o lume nebuna, nebuna de tot. Apropo, sunt multi care-si "lauda" nevestele pe la munca, in fel si chip. Cred ca si asta le incante pe femei. Freud a facut-o pe prostul si s-a legat de cei care nu aveau dreptul la replica, copii si femei din ospicii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena