Răsfăţ pe Corso...

Un BRAND NEW OUTLET s-a deschis ieri pe strada Nicolae Bălcescu (puţin înainte de clădirea Romtelecom, pe partea opusă). Primisem invitaţie pe facebook de la Miguel (proprietarul lui) - da, trăiască reţelele de socializare!!! şi pentru că eram în zonă, curioasă şi cu ceva timp disponibil, am bifat din prima zi noua ofertă pentru shopping.
Spaţiul de la etajul clădirii vechi este inspirat aranjat, atmosfera caldă, plăcută, ai impresia mai mult a vizitei într-un living, unde tragi cu ochiul la hainele proprietarului ;) Deşi venisem cu scopul declarat de "window shopping", n-am putut rezista tentaţiei de a pleca cu ceva de acolo, preţurile sînt acceptabile (am dat 70 de lei pe un bolero şi o bluză cu mîneci scurte şi nasturi în faţă, ambele tricotate)! Au disponibile haine şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, nu ştiu dacă programul de pe facebook va rămîne acelaşi şi după prima zi, acolo era de la orele 10:00 la orele 21:00! Voi încerca să nu merg prea des pe acolo, pentru a evita colapsul bugetului personal!

Comentarii

  1. :))
    foarte potrivita poza pentru bolero
    adica umeri goi... pregatiti pentru :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma intreb cand vor veni si prin Cta magazine de genul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Miju: Dap... din păcate, nu mi-am putut lua şi rochiţa respectivă, ar fi trebuit să fie modifiată puţin şi am zis că nu risc!
    Lillee: Sper că vor veni şi la voi cît de curînd!

    RăspundețiȘtergere
  4. Castiga unul din cele 3 laptopuri personalizate eXpertBook Altro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena