Prima zăpadă...

Afară ninge... celor din Sibiu nu știu de ce le mai spun... probabil că vedeți și voi pe geam! Nu m-am putut abține să nu ies să îmi fotografiez pașii în stratul subțire, nu se văd foarte bine dar vi-i puteți imagina acolo!
Și, pentru că e în ton, o melodie de la una dintre trupele românești preferate de mine: Proconsul - Prima zăpadă... ar merge mai bine cu niște fulgi din ăia mari, pufoși... ne descurcăm cu ce avem!


Proconsul - Prima zapada
Asculta mai multe audio Muzica

Comentarii

  1. Constanta a fost mai harnica la acest capitol.

    RăspundețiȘtergere
  2. da' nu-nteleg de ce atata graba :D
    [ok, sa nu ma auda copiii, ca tot suna sa vada daca prind zapada]

    confirm, la sibiu ninge furios :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Lillee, am văzut într-un post de-al tău că vorbeai despre zăpadă, am zis că mi se pare... :))
    Miju, dacă stau doar şi mă uit pe geam la zăpada care cade şi la stratul alb, e chiar idilic... dar nuuu-mi place, că trebuie să dau zăpada asta de prin curte/stradă/maşină + n-am cauciucuri de iarnă şi azi-dimineaţă am venit la serviciu cam cu morcovelul undeva pe unele străzi.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu, din cauza de ninsoare, mi-am oprit telefonul si am adormit la loc. era prea frumos sa fac altceva. apoi... trezit, realizat ora si ziua, spalat, imbracat ca in armata pe care n-am facut-o si tsusti in trafic. chiar si cu gume de iarna, se merge cu viteza melcului, noroc cu niste colinde de prin masina, era cat pe ce sa-mi fac si un rachiu fiert.
    eu n-am inteles nimic din ce mi se intampla azi, asta e senzatia de vacanta sau e marti cu cele ceasuri rele? hmmm...

    si daca tu doar ce ai plecat din zavoi, noi trebuie sa mergem cu masina la nelu ban, mecanicul nostru care are atelierul la tine in cartier. dupa el, trei case si se gata sibiul...

    ps: mi-am uitat si telefonul acasa, dupa cati clienti trebuia sa calc azi, o sa aiba o zi tare incarcata

    RăspundețiȘtergere
  5. Te invidiez pentru somnul ăla prelungit! Şi eu îmi duc maşina la Nelu. Poate îţi recuperezi telefonul, să nu-ţi intre clienţii în fibrilaţie... :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena