Pălărie într-un picior...

Recunosc: gătesc foarte rar, în timpul săptămînii aproape deloc (copiii au masa de la amiază la şcoală), eventual o mămăliguţă cu brînză şi smîntînă, pilaf cu ceva sau, cum am făcut aseară, ciuperci! Totul rapid, evident! Pentru cele de alături, le-am tocat codiţele, le-am amestecat cu brînză, cu trei căţei de usturoi, cimbru şi ulei de măsline, am umplut pălăriuţele şi le-am dat la cuptor. Au mers de minune cu orez. Mai palpitant a fost aseară cu elementul decor: mi-a fost lene să caut o lanternă şi m-am dus în seră pe întuneric. Ştiam aproximativ locul unde aveam pătrunjelul, am pipăit pe acolo după frunze, cînd le-am găsit, le-am frecat între degete şi am mirosit... ok, pătrunjel era, am luat cîteva şi gata şi impresia artistică! :)

Comentarii

  1. arata super, dar.....iaaarrrr usturoiiii? :)
    teo

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa... iar usturoi! Orez şi usturoi cît cuprinde!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. cica usturoiul s-a scumpit, din cauza ca principalul furnizor e china si guvernul de acolo obliga elevii si militarii sa manance usturoi, pentru a se feri de gripa noua. de oricare gripa, da acum e cu voie/impus de stapanire.

    inseamna ca usturoiul e ceva de pret :))
    +considerentele personale ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hanz, numai tu puteai sa faci ciuperci umplute in tava pentru tarta!
    eu...de lene sa ma loghez

    RăspundețiȘtergere
  5. Lillee, mulţumesc.
    Miju, încă încerc să îmi dau seama dacă glumeşti sau nu.
    Honey, ce pot pentru ca să fac, lucrez cu materialul aflat în imediata proximitate! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. jumatate gluma, jumatate serios; si mie imi place usturoiul, nu mananc in momentele in care nu e office friendly, dar in rest, sanatateee

    pe partea cealalta, iti dai seama daca ar zice guvernul chinez ca ai lor sa manance ciocolata, tot asa, preventiv? ayayay!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena