I'm in love...

De două ori (e foarte clar lucrul ăsta din moment ce am apăsat pe nu știu ce și am publicat postarea asta fără să apuc să scriu altceva decît titlul):
1. de un necunoscut: sîmbătă la bazin, pe culoarul de lîngă mine am văzut cea mai grațioasă chestie posibilă (asta dacă poți spune asta în cazul unui bărbat): era un tip cu labe de scafandru, înota fluture, fără a da din mîini, le ținea întinse în față și își unduia doar corpul... Din cauza prelungirilor din cauciuc, avea și viteză și părea și mai graceful. După asta, m-a lămurit Doru că ce făcea nenea se cheamă apnee dinamică, îmi explica el cu ce se mănîncă/înoată asta, nu mai conta prea mult, eu am rămas cu imaginea aia de ”omul din Atlantis”...
2. de o melodie, chiar dacă nu e nouă, eu am ascultat-o prima dată tot sîmbătă noaptea, în Oldies, de atunci o ascult obsesiv: Me And My Monkey - Robbie Williams:

Comentarii

  1. Si sotul meu inota asa...D-zeu sa-l odihneasca-n pace...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooofff, îmi pare rău pentru pierderea ta! Ai avut noroc să îl ai, știu că e superficial din partea mea să spun asta legat doar de un stil de a înota, dar am rămas impresionată!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai si tu ce ai facut ...nimic??? l-ai lasat asa sa inoate in liniste ??? fara sa faci nimic? ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu, daaa, recunosc, doar mă uitam pe sub apă la el, semăna cu puii de peşte spadă văzuţi în Grecia, subţiri şi rapizi, nu mă puteam ţine după ei! De ciudă, am băgat şi eu două bazine pe sub apă, bras, că doar aşa ştiu... :(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena