Ce vă mai spun în seara asta...

Arin a terminat cu bine prima din cele trei zile de concurs de șah: trei victorii, zero înfrîngeri! Mai vedem și în zilele care urmează! Piciul, super încîntat!!!
Centrul Sibiului arată idilico-feeric, mai e și zăpadă, mai sînt și beculețe, una peste alta, chiar foarte frumos!
Azi am circulat cu autobuzul, pe motiv de mare lene de curățat zăpada, plus lipsă cauciucuri iarnă și urît de drum! În seara asta am avut ajutoare la deszăpezit mașina respectivă... :) M-am gîndit că poate n-ar stica să mai dau jos din cei aproape 30 de centimetri de zăpadă de pe ea, cine știe, poate vreau să plec mîine pe patru roți!
Una dintre ”Crăciunițe” (= Epiphyllum/Zygocactus, cactus originar din jungla americană) este cît se poate de frumos înflorită, un pic mai repede față de Crăciun, dar înfloririle succesive s-ar putea să prindă și Sărbătorile. Eu zic că se asortează cu pereții camerei lui Arin, zugrăvită, cum a vrut el, respectiv cu mult roșu!

Comentarii

  1. Felicitari lui Arin!
    Ma bucur ca aveti orasul frumos impodobit...pe noi cred ca se razbuna Mazare!

    RăspundețiȘtergere
  2. hehee, ce masina caciulata aveai :))
    chiar, Arin la ce club a facut sah? Codrin al meu a facut(inainte sa plece din tara) la scoala 5. inca ii place sa joace, ma duce in parcul tineretului, sa inghet pe acolo carand piesele alea de lemn; apropo, felicitari :)

    ps: copiii tai citesc blogul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Lillee, e frumos împodobit, n-am ce să comentez la asta, acum off-ul meu e cu zăpada, deşi, nu-mi strică nişte zile de pieton!
    Miju, dap, maşina plină... am curăţat-o aseară, azi-dimineaţă era aproape la fel, iar am lăsat-o cuminte la poartă.
    Arin face şah cu fiica profesorului Răşinăreanu, într-o sală la Liceul Agricol, a început de vreo trei luni, îi place, mulţumim de felicitări!
    Încă nu i-am lăsat să citească, mai prind ei una-alta, îşi dau seama că scriu despre ei, Arin m-a certat cînd a văzut că am făcut publică strategia lui de prins Moşul în flagrant... :) că îi stric elementul surprizăăă!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand gasesti timp, si de unde gasesti energia de a tine un blog? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. te intrebam daca-ti citesc copiii blogul pentru a-ti pune inca o intrebare :D
    ce le ia... ?
    ok, intrebarea s-a transformat intr-un post la mine pe blog pana la urma :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena