Ajutor pentru Radu Berteanu

Ştiu că sînt multe, multe apeluri de felul acestuia pe care le găsiţi în presă, pe care le primiţi pe mail sau de care vă spun prietenii. În multe cazuri aflaţi din păcate că ajutorul vostru a fost în zadar, pentru că timpul nu are răbdare cu toţi cei aflaţi în suferinţă. Cu toate astea, îmi permit să vă mai cer ajutorul pentru Radu, băieţelul de 10 ani, al prietenilor unui cunoscut de-al meu. Am lipit mai jos mesajul primit pe mail de la colegii tatălui său, cei care au luat iniţiativa de a-l ajuta. Nu vă pun aici pozele cu RMN-ul băiatului, nu ştiu ce aţi înţelege din ele. Mulţumesc! Crăciun Fericit tuturor, să sperăm că nu ultimul pentru Radu!
"Va multumim anticipat pentru citirea apelului umanitar de mai jos pentru copilul Radu Berteanu de 10 ani, fiul colegului nostru Dan Berteanu – President of the Board al United Business Development. Radu a fost diagnosticat in data de 16 decembrie 2009 cu masa tumorala supraselara cu dimensiunea de 30/30/25, cu o portiune chistica si un nodul tumoral solid (conform buletinului de interpretare imagistica prin rezonanta magnetica), dupa ce a fost adus in stare grava la spitalul Bagdazar Bucuresti, unde i s-a pus un “sunt” pentru drenarea lichidului cefalorahidian care ii punea viata in pericol (atasat buletinul de RMN). Dupa investigatii amanuntite si evaluarea alternativelor, parintii au decis sa-l opereze de urgenta in Franta la spitalul Necker Enfants Malades, de altfel singura solutie pentru a supravietui. S-a luat legatura cu medicii de acolo care au programat operatia pe 27 decembrie 2009. Interventia este foarte complicata si necesita tratament de lunga durta, pe langa tratamentul postoperator (radioterapie si sutinere prin tratament hormonal). Astfel, este nevoie de o suma foarte mare de bani, suma pe care incercam sa o strangem, macar in parte, cu ajutorul dumneavoastra. Contul in care puteti dona orice suma de bani este: RO70 INGB 0000 9999 00 393471 Dan Berteanu Va multumim si va uram sa va bucurati de Sarbatori alaturi de cei dragi! Echipa UBD"

Comentarii

  1. O IDEE.MERGETI SI VORBITI CU CEI DE LA oRANGE,vODAFONE ,cOSMOTE SAU...AI PRINS DEEA SI POATE PUTETI INFIINTA UO LINIE TELEFONICA PRIN CARE OAMENII POT SA DONEZE BANI MAI USOR CU UN APEL PRIN SMS.SA FIE EVENTUAL FACUTA LA NIVEL DE TARA!CRED CA AR AVEA MAI MULTE SANSE DE IZBANDA DECAT UN ARTICOL AICI PE BLOC,PENTRU CA SA FIM SINCERI,IN AFARA DE PRIETENI,CINE MAI CITESTE ACEST BLOG!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc de sfaturi... le voi da mai departe!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena