Cum să-l prinzi pe Moșul - plan de atac...

Hotărît lucru... copiii mei au o imaginație nu neapărat bolnavă, dar frenetică sau debordantă/flamboaiantă... cu siguranță! Acum au și mult timp disponibil așa că au tot felul de invenții! Nu știu cum se face, dar piciul e cel mai activ la chestii din astea! Întrucît deja ne gîndim la ce ne aduce Moșul.. și el își dorește ”o cutie cu o stație și cu o mașină de tractat”, bună temă am, nuuu???, deja își face tot felul de planuri, cum să îl surprindă pe Moșul in action!
Planul lui a căpătat contur pe hîrtie, e desenat, are faza 1 și faza 2, faza 1 are și o completare, o piesă lipsă, prezentată separat în detaliu. Cei care sînteți părinți îmi înțelegeți și mie frenezia de a mă lăuda cu isprăvile picilor mei!
Faza a 2-a e destul de complicată, este desenată sufrageria, colțarul, chiar și lustra cu 8 brațe și locul de unde va ieși Arin să îl surprindă pe Moșul!!!


Aici, vedeți demonstrația ”pe teren” a planului de bătaie! Cred că Moșul n-are nici o șansă anul ăsta!!! :)))

Comentarii

  1. na ai pus-o anul asta honey... anul asta mai bine tocmesti un mos la crucea rosie - cu ocazia asta faci si o donatie, tu oricum ai porniri din astea... tariful la crucea rosie era anul trecut de 30 lei - minim iar banii astia se constituiau in donatie, pentru nu stiu ce cauza - ptr copii presupun... iti taie inclusiv chitanta si totul e in regula. si copiii tai cred ca vor fi foarte multumiti ca l-au vazut si pozat pe mosu' ...le dai planurile peste cap! hehehe

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi ar trebui să îl chem noaptea... că Arin plănuiește să se prefacă adormit, să iasă tiptil să-l surprindă... poate speriem omul de la Crucea Roșie :))) Face ăla hertz atac!

    RăspundețiȘtergere
  3. mosii de la crucea rosie sunt tineri voluntari - mi se pare admirabil ceea ce fac ei, sacrificandu-si seara de ajun sa stranga donatii, si fiecare mos e insotit si de o craciunita. Au fost tare faini!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena