Viața prin balonul roz...

Nu știu dacă ați observat că de o perioadă de timp, în blogroll-ul meu și-a făcut loc Viața prin balonul roz! Vă recomand cu căldură să vă mai uitați pe acolo, este povestea unui cuplu de români, Laura și Florian Câmpean, care au avut curajul să lase totul, inclusiv niște cariere de succes, pentru a se muta (ei și copilașul lor încă nenăscut, Sasha) în Piracanga, un sat ecologic din Brazilia! Aici ei fac totul pentru a dăuna cît mai puțin mediului înconjurător, trăind în armonie cu natura și cu ei înșiși. Mi-am permis să ”împrumut” o fotografie de pe blog-ul lor pentru a vă arăta o mică parte din colțisorul superb în care trăiesc!
Poveștile despre viața de zi cu zi de acolo sînt scrise cu umor, se simte lipsa stresului de care ne lovim noi pe aici! Și pentru că pe blog mai șomează, puteți să îi urmăriți în paginile ziarului Adevărul, unde apar în fiecare ediție!

Comentarii

  1. :))))))...ai dreptate cu somatul...da promitem sa ne revenim...:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Să ştiţi că n-a fost o critică... :)) Cînd nu e pe blog, mă mut pe "Adevărul"... ;)) Deşi au început ploile pe la voi, vă doresc Zile senine şi o naştere cît mai uşoară pentru Laura!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu vreau, noi de ce nu ne mutam si mai suntem inca pe-aici????

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ştiu, Iulia, asta făcea parte din planul meu de pensie... deşi, parcă aş anticipa momentul respectiv, fie şi cu viaţa la ţară la noi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena