L'été indien???

Să înțeleg că despre asta este vorba? Și să apreciez fără comentarii cele cîteva, puține sau mai multe zile cînd voi uita de frig? Oricum ar fi, ieri a fost minunat pe coclauri cu bicicletele, am prins o zi caldă, superbă. Traseul a fost unul nou pentru mine: Sibiu - Rășinari - Prislop - Piatra Broaștei - Cisnădioara - Sibiu. Înca nu am poze, sufăr pentru că aparatul meu este cu mama în Maroc. Cel mai mult mi-a plăcut siesta pe pășunile de lîngă Prislop, se vedea satul învăluit de fum, pădurea în culorile toamnei, lîngă noi pășteau caii, am stat lungită pe iarbă și m-am bucurat de soare. Andrei a venit cu ideea unei ciorbe de pește la ceaun, cu dormit în cort. Părea cel mai potrivit lucru așa că zis și făcut! Am propus locația, vagonul meu de la Rîul Sadului, și, pe la 10 noaptea se gătea de zor, adică unii, Andrei, Alin și Rareș și eu foarte puțin ca ajutor de băgător de seamă. Ciorba a ieșit delicioasă, la fel și puiul la grătar, atunci cînd a sosit și grătarul, pînă atunci a fost un fel de pui la țepușă! Pînă la urmă n-am dormit în cort ci în saci de dormit, în căsuța de pe deal, a fost tare bine, de dimineață, ne-au trezit vacile și ciripitul păsărelelor! În curînd și poze! Pînă atunci, o fotografie cu Rășinariul, de pe net, și una dintre melodiile mele preferate de la Joe Dassin:

Joe Dassin - L'ete indien
Asculta mai multe audio Muzica

Comentarii

  1. Este adevarat: la un asa traseu - cat mai multe poze ! Sa fie bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cînd le voi primi de la prieteni, vor apărea şi pozele. Între timp, încerc să descarc una sau două făcute cu telefonul mobil! Şi... va fi bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. recunosc ca esti de invidiat. unii au prins ziua perfecta pentru curatat gradina si sapat trandafirii ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, da, dar cine va avea o grădină frumoasă şi îngrijită? A mea zace în părăsire, îmi tot propun să fac ceva şi nu ajung!

    RăspundețiȘtergere
  5. muti pe rand totul in sera? :D

    o vara indiana aici, seara, cere mult, mult casmir :D
    http://yarnz.in/web/images/large/womenCashmere.jpg

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei, n-aş avea cum să mut totul în seră... acum ar trebui să duc cactuşii de acolo, în casă. Bună treabă caşmirul ăla! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena