Aberaţii de dimineaţă...

Propun să avem copii dotaţi automat cu clopoţel la gît sau la picioare sau oriunde, important este să sune cînd mişcă! De ce? Uite aşa, să nu fac eu hertz attack! Ieri seară mă pregăteam şi eu de culcare, copiii dormeau de vreo oră jumate, cobor la mine în cameră, îmi iau pijamaua şi mă duc să sting lumina. Ce văd? Lumina de la baie aprinsă, uşa deschisă... hmmm, sînt convinsă că o stinsesem, mă pregătesc să ies totuşi să o sting cînd începe să mişte ceva în baie!!! După micul atac de panică îl recunosc pe Arin, buimac, venise să facă pipi! Da' de ce la baia mea, că avea şi baia de sus, plus că a venit aşa de încet că nu l-am auzit! Chestia cu zdrăngănitul cînd mişcă mai este utilă şi cînd pierzi copilul în mulţime! Şi asta am păţit-o, tot cu Arin, la piaţă. Pînă am plătit eu ce cumpărasem ia copilul de unde nu-i! Avea vreo 3 ani şi noroc că era încălţat cu nişte săndăluţe din alea ciudăţele, cumpărate de mama, cu piuitoare în talpă... m-am luat după sunete şi am găsit copilul...
Off-topic: cred că Cioabă i-a luat Maybach-ul Băgătorului Şef, că se dădea ieri cu el prin oraş, sau şi l-o fi casat Jiji pe al lui?! :))

Comentarii

  1. pe mine clopotelul nu m-ar fi ajutat, pe cel mic l-am pierdut a un concert; nici macar tricoul galben canar nu a mai fost de zarit in multime(deh,la ca era de inalt atunci...), l-am gasit dupa un anunt al organizatorilor sub scena, se juca cu armele jandarmilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaaiii... și nu te-a apucat atacul de panică? Ăsta este unul dintre coșmarurile mele, să-mi pierd copiii... Oare merge să le atașez măcar o alarmă din aia cu telecomandă? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Exaaact! Cum de nu m-am gîndit?! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. parca si vad scenariul, ceva ca in aliens: gonzales, soldat stelar, se uita pe un monitor pe care palpaie un punct rosu si se aude bip, bip, biiip! punctul rosu, deplasandu-se usor in zig-zag, se apropie de baza ecranului si gonzales isi sfasie camasa disperat urland: fugiiiti! e deasupra noastraaa, o my goood! la care Orin, care se uita linistita peste umarul lui, ii spune: gonzales, vezi ca tii monitorul invers, eu cred ca tocmai a iesit din mall!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hihi... cred că tocmai ți-am dat punctul de plecare pentru o nuvelă S.F.... :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena