AZZA

Ieri am profitat de faptul că sînt deja în concediu și astăzi plec în Grecia... adică nu merg la serviciu, pentru a îmi băga nasul în Oldies, la un karaoke, cred că nu mai fusesem de mai bine de o lună și îmi lipsea. Aici l-am întîlnit pe Florin Barbu, am schimbat două vorbe, cît să aflu (rușine să-mi fie, tîrziu) că a venit să locuiască în Sibiu, că nu mai cîntă cu trupa Proconsul și că a început un proiect nou, pe numele lui AZZA. Astăzi vor avea primul lor concert, în Bohemian Flow (Piața Mică 26), de la orele 23:00. Cu părere de rău, nu voi fi acolo, pentru că voi fi în drum spre Grecia, dar, zic eu, că ar fi un mod plăcut de a încheia seara pentru cei care nu trebuie să fie neapărat matinali mîine.
Din trupa nouă mai fac parte: Eddie Neumann - sax, Marcel Moldovan - tobe și Luiza Zan - voce.

Comentarii

  1. COncediu placut, si sa ne revedem sanatosi :-) Ca sa nu mai ramai in urma cu informatia, (auzi tu, sa nu stii ca am plecat din Proconsul...) viziteaza-ma pe florin.xbass.ro promit sa fiu pe faza :-)

    Flo

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de urari. Inca sint in vacanta, e bine, nu m-am putut abtine sa nu dau pe la un internet cafe. Sper ca a fost fain concertul si ca voi fi prezenta macar la urmatorul!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Anotimpurile și igiena

Dar din dar

Despre Căsuța plimbăreață, minimalism și puțin despre mine