Purple Party

Mă gîndesc că poate unii dintre voi așteaptă vești de la atît de mediatizata petrecere mov... din Old Friends. Luînd lucrurile cronologic, ieri, înaintea petrecerii am fost cu Gabi și Alexandra la o tură de shopping frenetic... și mov... Eu aș mai fi avut nevoie de o fustiță mov, pentru că în rest, mulțumită expediției mele la Roma, aveam de toate. Pînă la urmă nu am găsit-o dar m-am mulțumit cu una gri. Am făcut un colaj cu cele mai inspirate momente... subscriu la părerea oricărui bărbat care se respectă... shopping-ul este o experiență traumatizantă și foarte obositoare (asta nu se vede în pozele noastre, încă eram la început aici și ne distram... apropos, nu aveți idee cîte doamne și domnișoare am văzut luînd la cabinele de probă articole mooov), ce putem face, mai este nevoie și de asta din cînd în cînd!
Buuun... revenind la petrecere... aceasta a fost cu mai mult sau mai puțin mov, în funcție de garderoba fiecăruia... eu am cîștigat un premiu, împreună cu tînărul din imagine... o sticlă de whisky și ciocolată, el nu a primit și ciocolată așa că pot considera că am luat Marele Premiu... :))) Din whisky nu am gustat, l-am oferit prietenilor și cunoscuților sau necunoscuților de față, în schimb am mîncat ciocolată... yummy... cu alune de pădure, dacă ar fi fost și amară, mîncam și mai multă... mai bine că nu a fost! Am văzut că a fost și unul dintre băgătorii de seamă , îmi spusese Cosmin (= prietenul Andreei, patroana localului, îi vedeți în colaj în stînga jos) că au venit și persoane care citiseră la mine pe blog de petrecere și m-am bucurat. Sper că s-au simțit bine. Pentru mine a fost fun... am dansat (inclusiv pe scaunele de la bar, dar asta nu vă arăt), am cîntat, am făcut party în baie... cu melodia serii... who left the dogs out, întîmplător ăsta este și unul dintre tag-urile mele... Îl vedeți în poze și pe Harry, vînzătorul de flori din zona centrală a orașului, un personaj inedit și oarecum boem, a dansat și el, mi-a făcut cinste cu apă plată... pentru că i-am făcut poze... am văzut că îi plăceau mult melodiile retro, rock... Vă las cu... puțin mov și cu amintirea unei seri reușite...

Comentarii

  1. Sustin in continuare ca si eu meritam sa fiu premiata :)) Asta e, ma resemnez acum, dar data viitoare, orice culoare ar avea petrecerea, cu siguranta voi iesi in evidenta :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))... Haaaiii, nu te mai gîndi la asta! Va veni Latino Party, săptămîna viitoare, sper, recuperezi atunci...!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena