Estoy aqui - Old Friends

Cred că ați citit rapid și plictisit post-ul precedent, era mai așteptat de văzut cum a fost la Seara Spaniolă din Old Friends! Răspuns... foarte fain! Din nou o petrecere cu mult dans, ritmuri latino și mare nebunie... punctată cu hăinuțe roșii, sau tăurași negri pe tricouri galbene. Gașca veselă a lui Cosmin 2 a avut de lucru cu imprimarea a patru tricouri tematice, cu texte "spanish".
Cosmin 1 (pe numele lui, Chindriș, vesel proprietar de local pentru prieteni) ne-a pregătit și teste cu 50 de întrebări încuietoare să vedem cît știm și cît nu despre ce este de origine spaniolă. Am știut 46, dar din graba și neatenția specifică vîrstei, am bifat trei căsuțe aiurea așa că am rămas cu doar 43 corecte... :( Poate îl rog să îmi dea și mie testul respectiv să vedem cîți știți răspunsurile (deși nu e ok, pentru că mai aveți și google-ul la îndemînă).
Seara a fost una cospomolită pînă la urmă: Spanish Night cu Irish Beer (Guiness), American Cigarretts (dacă sînt American, Marlboro, că au venit să facă sampling) și Italian Pizza!
Și, ca să vedeți ce ați ratat... clasicul colaj:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena