Păpică
Bateți două albușuri, adăugați un pahar de zahăr, un plic de zahăr vanilat, gălbenușurile, două pahare de făină, un pahar în care amestecați 1/3 ulei cu 2/3 lapte, un plic praf de copt stins în prealabil cu zeamă de lămîie. Puneți aluatul respectiv în tava dată cu unt și făină, fructe deasupra, de care s-o nimeri, și... la cuptor!
Picilor mei le place... deși Arin își dă la o parte merele, nucile (adică partea mai bună) și mănîncă doar blatul. Deh... zici că e crescut prin vecini... nu seamănă deloc cu copchilul mai mare! Seamănă în schimb cu mine, mofturoasă cînd eram mică, acum mi-a mai trecut...
arata bine. si eu as da nucile la o parte:)
RăspundețiȘtergereHmmm... mie îmi sună bine... mere, nuci și scorțișoară. Așa, gen Crăciun la gura sobei!
RăspundețiȘtergere